Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Roblons direktør fratræder øjeblikkeligt efter nedskæring i direktionen

13/5 14:47

Roblons chef, Lars Østergaard, fratræder øjeblikkeligt, efter direktionen som led i strategien er blevet skåret ned til to fra tre.

Det oplyser selskabet mandag eftermiddag.

Industrivirksomheden oplyser selv, at kerneforretning de senere år er blevet udviklet og fokuseret mod udvikling, produktion og levering af high-performance fiberløsninger og teknologier inden for telekommunikation og energisektoren. Og at vækststrategien frem mod 2025/26 retter sig ind mod udvalgte globale nøglekunder med Key Account Management, Innovation og Operational Excellence som kerneprocesser.

- Som led i styrkelsen af strategiens eksekvering tilpasses direktionen fra tre til to medlemmer. Samtidig allokeres øgede ressourcer til rekrutteringer af yderligere fagkompetent personale, skriver Roblon om chefafgangen.

Der er dog allerede fundet en afløser for Lars Østergaard. Det er Kim Müller, der indtil nu har været teknologichef, CTO. Samtidig bliver den nuværende finansdirektør, Carsten Michno, udpeget til at være "Co-CEO/CFO."

Aktien falder mandag eftermiddag 1,8 pct. til 81 kr.

.\\˙ MarketWire