Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flügger lander omsætning over prognoseintervallet

13/5 16:43

Malervarekoncernen Flügger har i det forskudte regnskabsår 2023/24 landet en højere end ventet omsætning og en driftsindtjening i den høje ende af prognoseintervallet.

Det fremgår af en meddelelse fra Flügger mandag eftermiddag.

Det foreløbige og ureviderede resultat for Flügger viser en omsætning i 2023/24 på 2208 mio. kr. og driftsindtjening, EBIT, på 68 mio. kr. for den fortsættende aktivitet.

Omsætningen ligger over de seneste udmeldte forventninger for omsætning på 2100-2200 mio. kr. mens en foreløbig opgørelse af EBIT er indenfor den udmeldte forventning til EBIT, som var i intervallet 55-75 mio. kr.

- Vi leverer et resultat i tråd med det, vi har lovet – og en smule mere, når vi ser på salget. Flügger har i regnskabsåret 2023/24 fortsat været præget af en normaliseringsperiode, samt en lav markedsvolumen særligt i Norden, og vi glæder os over, at vi med vores konsistente kundefokus er på rette vej, udtaler Sune Schnack, topchef for Flügger, i meddelelsen.

Flügger aflægger sit endelige årsregnskab den 27. juni.

.\\˙ MarketWire