Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Unibrew og Danske Bank

14/5 06:32

BØRSEN

NOVO STØVSUGER ANSATTE FRA NABOVIRKSOMHEDER

Når Novo Nordisk pumper milliarder i nye faciliteter i Hillerød og Kalundborg, kan medicinalkæmpens behov for flere medarbejdere mærkes hos nabovirksomhederne. Hos Semler Mobility har filialdirektør Kenneth Brunsholm mistet 20 mekanikere til Novo Nordisk i løbet af de seneste tre til fire år. (Forside, side 6-7)

PRISKRIG PÅ BOLIGLÅN: DANSKE BANK OG NYKREDIT TAGER FØRERTRØJEN PÅ

I Danske Bank og Nykredit kan man få en lavere rente på boliglån end i de resterende. Ringkjøbing Landbobank har en markant højere rente end de resterende banker. (Side 2)

UNIBREW STÅR STÆRKERE END NOGENSINDE

Investorer blev begejstret over blandt andet ledelsens selvtillid på Royal Unibrews kapitalmarkedsdag onsdag, vurderer analytiker. Topchef vurderer, at bryggeriet står stærkere end nogensinde. (Side 4)

NOVO NORDISK RYSTER BERNIE SANDERS AF SIG

Den amerikanske senator Bernie Sanders råber op om Novo Nordisks priser. Fra 2027 ventes prisreformer at ramme topsællerter i USA. (Side 8)


BERLINGSKE BUSINESS

AMERIKANSK POLITIKER BEDER DANSKERNE OM AT LÆGGE PRES PÅ NOVO NORDISK

Millioner af amerikanere har ikke råd til Novo Nordisks vægttabs- og diabetesmedicin. Det har den amerikanske senator Bernie Sanders længe og indædt kæmpet for at ændre på. Nu forsøger han at appellerer til danskerne. (Forside, side 11)

VERDENS GÆLDSUR TIKKER HØJT OG NOGLE LANDE VIL IKKE KLARE DEN

Det globale gældsbjerg vokser og vokser. Det sker på et tidspunkt, hvor USA har dikteret et højere renteniveau i længere tid. Sådan en kombination har tidligere blæst svage lande omkuld. (Side 6-7)

LANDETS STØRSTE BANKER INDLEDER PRISKRIG PÅ BOLIGLÅN

Landets største banker indleder priskrig på boliglån, da pengeinstitutterne vil placere deres rekordoverskud fra 2023 et sikkert sted. Ekspert vil ikke afvise, at priserne vil blive sat yderligere ned. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

OFFENSIV FOR ALKOHOLFRI ØL

Unge drikker mindre øl i forhold til tidligere generationer i samme alder. De store bryggerier, inklusive Carlsberg, ser alkoholfri øl som en stor del af svaret på denne strategiske udfordring. (Forside, side 10)

REVISIONSGIGANT ADVARER: PRIVATE INVESTORER RISIKERER SKAT AF AFKAST PÅ 0 KR.

Det såkaldte lagerprincip dur ikke skattemæssigt for private investorer. Investerer de i investeringsforeninger, der ikke udbetaler udbytte, kan de falde i en dyr skattefælde. (Side 7)

C25-INDEKSET ER BLEVET HOLDT OVEN VANDE AF DE DANSKE ”FANTASTISKE FIRE”

Fire børsvirksomheder har trukket en enorm del af læsset i C25- indekset de seneste år, viser en analyse. Det er Danske Bank, Jyske Bank, Novo Nordisk og Pandora. (Side 8)

.\\˙ MarketWire