Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

FLSmidth-aktien vendt rundt på opløftende meldinger om Mining-divisionen

15/5 12:00

FLSmidth har vekslet et minus på cirka 2 pct. til et plus på godt 3 pct., efter at mineudstyrskoncernen på sin telekonference har meldt om forbedret omsætning i Mining samt en fortsat flot bruttomargin de kommende kvartaler.

Det udtaler Sydbanks senioranalytiker Mikkel Emil Jensen til MarketWire efter FLSmidths regnskab for første kvartal og efterfølgende telekonference.

- De fremhæver, at omsætningen ganske vist er lidt til den svage side i Mining, men at de er udfordret af nogle timingsmæssige problemer, siger Mikkel Emil Jensen, der henviser til timingen af hvornår ordrerne bliver bogført.

Det gav medvind i fjerde kvartal, men det har modsat givet modvind i første kvartal.

- Det skulle gerne blive bedre i de kommende kvartaler. Også drevet af øget aktivitet i det hele taget, udtaler senioranalytikeren.

I Mining-divisionen har FLSmidth i første kvartal landet en meget bruttomarginal på 33 pct., hvilket ifølge Mikkel Emil Jensen er et meget flot niveau og højere end ventet.

- De regner med, at de godt kan ligge over 30 pct. i de næste kvartaler. Det er et vidnesbyrd om, at indtjeningsevnen er stærk og at det fortsætter i de kommende kvartaler, udtaler Sydbanks senioranalytiker.

.\\˙ MarketWire