Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Lundbeck, FLSmidth og Novo Nordisk

16/5 06:32

BØRSEN

LUNDBECK FORHANDLER OM FØRSTE MILLIARDOPKØB

Selv om Lundbecks pipeline af kandidater er forbedret, er koncerns sult efter opkøb uændret. Topchefen ser mulighed for første køb i (Forside, side 10)

INFLATIONEN FALDER I USA – RENTER DYKKER

Efter flere måneders højere inflation end ventet, falder inflationen nu endelig en anelse i USA. Men Bidens straftold på kinesiske varer kan få inflationen til at blusse op igen i verdens største økonomi. (Side 2)

KAPITALFORVALTERE KØBER ENDNU FLERE AKTIER

Store globale investorer er mere optimistiske, end de har været i årevis takket være udsigten til rentefald, viser spritny undersøgelse. (Side 4)

PENSIONSDIREKTØR FORLADER ATP’S MILLIARDFOND I STILHED

Tre år efter lanceringen af kapitalfonden Langsigtet Dansk Kapital trækker direktør Anja Bach Eriksson sig fra ATP. (SIde 8)

FLS SER SLØJ VÆKST LANGT IND I 2025

FLSmidth tror ikke længere tror på en afgørende forbedring af salget i koncernen i 2025, som det ellers tidligere har været estimeret. (Side 14)

STILSTANDEN ER FORBI I EU – NU GÅR DET FREMAD IFØLGE PROGNOSE

Kombinationen af lavere inflation og pæne lønstigninger skal få gang i europæisk økonomi i år og til næste år, vurderer kommissionen. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO NORDISK TESTER SUPERMOLEKYLE I FORHOLD TIL ALKOHOL

Medicinalgiganten Novo Nordisk er i gået gang med at forske yderligere i sit supermolekyle semaglutid. Forsøgets primære mål er at hjælpe patienter med leversygdom og det sekundære formål er at hjælpe folk med at drikke mindre alkohol. (Side 7)

JOE & THE JUICE VIL ÅBNE TUSINDVIS AF BUTIKKER

På tre år har direktør Thomas Nørøxe forvandlet Joe & the Juice fra vild teenager til en voksen. Nu er han klar til næste skridt i juicekædens udvikling: At rulle tusindvis af butikker ud i store dele af verden. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SHIPPINGKUNDER FREMRYKKER LAST AF FRYGT FOR NYT FRAGTKAOS

Frygt for handelskrig og forsinkelser får shippingkunder til at sende flere varer afsted tidligere. (Forside, side 4-5)

STUDERENDE VIL ARBEJDE FOR NOVO

Selv tech-giganterne kan ikke længere hamle op med Novo Nordisk, når det gælder popularitet blandt de studerende. Og det er lige meget om de studerer naturvidenskab, it eller økonomi. (side 2)

DANMARK ER BLANDT HØJDESPRINGERE I NY ØKONOMISK PROGNOSE FOR EUROPA

Medicinalindustrien og genåbningen af gasfelt i Nordsøen er med til at placere Danmark blandt de lande i Europa med de højeste vækstudsigter. Det viser ny økonomisk prognose fra EU-Kommissionen. (Side 5)

INFLATIONEN FALDER I USA

For første gang i adskillige måneder lander inflationen i USA i det niveau, som analytikerne håbede på, viser nye tal fra Bureau of Labor Statistics. (Side 9)

.\\˙ MarketWire