Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aquaporin fastholder prognosen med stejl omsætningsfremgang i sigte

23/5 08:36

Vandrensningsselskabet Aquaporin venter en stejl stigning i omsætningen i de kommende kvartaler efter et første kvartal, der bød på tilbagegang på den post.

Omsætningen er i første kvartal reduceret til 6,2 mio. kr. fra 10,9 mio. kr. i den samme periode sidste år.

Det viser handelsopdateringen for første kvartal torsdag morgen.

Driftsindtjeningen, EBIT, før særlige poster har fastholdt niveauet på 23,8 mio. kr. mod 23,7 mio. kr. i de første tre måneder af 2023.

- Vi forventer en kraftig stigning i omsætningen i de kommende kvartaler, mens vi fortsætter vores vækstmomentum, da vi fastholder en stærk omkostningsdisciplin med henblik på at nå rentabilitet i de kommende to-tre år, udtaler Klaus Juhl Wulff, økonomidirektør hos Aquaporin.

Kvartalet er forløbet i overensstemmelse med ledelsens forventninger påpeger økonomidirektøren.

Med en stærk ordrebog for 2024 og god visibilitet fastholdes forventningerne til 2024, der lyder på en omsætning på 90-100 mio. kr. og et driftsresultat (EBIT) før særlige poster på minus 75-85 mio. kr.

Kvartalet blev afsluttet med en lille kontantbeholdning på 2 mio. kr., hvor kapitalforhøjelsen i slutningen af april på 172,4 mio. kr. sørger for den fortsatte drift for det underskudsgivende selskab.

.\\˙ MarketWire