Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Brøndby, Spar Nord og Altor

28/5 06:32

BØRSEN

DISKUSSION OM ROKADE I REGERINGEN TAGER TIL

Der er en udbredt forventning på Christiansborg om, at SVM-regeringen i løbet af sommeren gennemfører sin første store ministerrokade. Regeringskilder nævner bl.a. en opsplitning af Justitsministeriet, en ny europaminister og en ny ministerpost til Troels Lund Poulsen (V). (Forside, side 6-7)

ALTOR HYRER M&A-RÅDGIVERE TIL AT SÆLGE MILLIARDSELSKAB

Kapitalfonden Altor forbereder i en milliardhandel at sælge Norican, der har en omstridt fortid og tidligere har haft Mærsk som aktionær. (Side 2)

DOMSTOLE FRYGTER AT BLIVE OVERMANDET AF BANKERS FEJLSKUD

Bankernes gældssager rammer nyt niveau. Bankerne bør bruge af deres overskud for at få det løst, mener ekspert. (Side 10)

FINANSMINISTEREN TRÆDER LIDT PÅ SPEEDEREN EFTER OPJUSTERING

Finanspolitikken bliver nu lempet marginalt efter seneste opjustering af råderummet. Økonom ser ikke det store problem i beslutningen. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

NY MAVEPUSTER TIL BRØNDBY: AKTIEKURS I FRIT FALD

Søndag var der drama for alle pengene, da det danske mesterskab skulle afgøres mellem Brøndby og FC Midtjylland. Nu straffer investorerne Brøndby for skuffelsen. (Side 9)

FLERE LEDIGE STILLINGER TEGN PÅ ØKONOMISK OPTUR

I årets første tre måneder kom der flere ledige stillinger for første gang i syv kvartaler. I første kvartal steg antallet af ledige stillinger med 1400 i forhold til kvartalet før. (Side 9)

BANKER FINDER FEJL I 20.000 GÆLDSSAGER

Banker har fejlinformeret domstole om blandt andet konkurser og dødsboer. Sager risikerer at gå om. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PERSONER MED HANDICAP BLIVER OVERSET PÅ GLOHEDT JOBMARKED

Handicappede oplever at blive diskrimineret på arbejdsmarkedet, og virksomheder går glip af en vigtig ressourcer. (Forside, side 6-7)

DANSK MODSVAR TIL KINA OG USA: 634 MIO. KR. I GRØN INVESTERINGSSTØTTE

Kina, USA og Tyskland har skruet gevaldigt op for statsstøtten. Nu kommer det danske modsvar, hvor grønne virksomheder modtager 1 mia. kr. i støtte for at kunne stå imod. (Side 2)

SPAR NORD-TOPCHEF SER AFTALE GØRE BOLIGLÅN DYRERE

En kommende afgørelse i en konkurrencesag om samarbejdspartneren Totalkredit kan få store konsekvenser for Spar Nord. Banken har ifølge topchef Lasse Nyby ellers netop fejret 200-års fødselsdag i topform. (Side 8-9)

.\\˙ MarketWire