Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Novo Nordisk, Coloplast og SAS

31/5 06:32

BØRSEN

MAERSK TANKERS: KONFLIKTER GØR INDHUG I FORRETNINGEN

Skarpe konflikter og politisk polarisering skaber store udfordringer for Mærsks tankrederi ifølge topchef Tina Revsbech. (Forside, side 4)

SAS MÆRKER STIGENDE PRES PÅ INDTÆGTER

SAS oplever fremgang i volumen og omsætning, men selskabet presses på indtjeningen ifølge topchef Anko van der Werff. (SIde 2)

BANKER HILSER SKÆRPET KONTROL MED KLIENTKONTI VELKOMMEN

En klientkonto bliver etableret af advokater, der modtager betroede penge fra en klient. Kontoen skal oprettes for at sikre, at klientens penge holdes adskilt fra advokatfirmaets økonomi. (Side 14-15)

ÅRETS CFO ER FINANSMINISTER I NOVO NORDISK

Karsten Munk Knudsen blev torsdag kåret som “Årets CFO” i Danmark. (Side 16)

REGERINGEN SLØJFER 20 PCT. AF GRØN STØTTEORDNING

200 mio. kr. er forsvundet ud af regeringens støtteordning til grøn industri. Industriens organisationer efterlyser en ny støtterunde i 2025. (Side 24)

COLOPLAST UNDVIGER ISLANDSK RYSTELSE IFØLGE ANALYTIKER

Et amerikansk analysehus vurderer efter en høring, at Coloplast holder fast i tilskud i USA og ser islandsk opkøb flerdoble markedsandel. (Side 26)

NATIONALBANKEN: BANKER BØR SE PÅ KAPITALMÅL

De 18 største banker og realkreditudlånere kan håndtere en hård økonomisk krise. Men deres målsætning for, hvor meget kapital de skal have, er i den lave ende, mener nationalbanken. (Side 28)


BERLINGSKE BUSINESS

SAS-TOPCHEF: SVAG SVENSK KRONE UDFORDRER LUFTFARTSSELSKABET

SAS-topchef Anko van der Werff har netop udsendt et regnskab med højrøde tal på bundlinjen. Han lægger ikke skjul på, at den svage svenske valuta virker som en klods om benet på selskabets resultater. (Forside, side 4-5)

DANSKERNES OPSPARING SLÅR ALLE REKORDER

Aldrig før har danskerne haft så mange penge i banken. Således havde danskerne lige knap 1188 mia. kr. stående på kontoen i april måned. (Side 11)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SOLCELLER ER INDE I VARMEN IGEN

I 2011 og 2012 blev der opsat mere end 80.000 solcelleanlæg på villavejene. Siden faldt interessen, men nu er der nye toner. I en undersøgelse siger en fjerdedel af de adspugte, at de overvejer at installere solceller. (Forside, side 8)

TOPØKONOMER HAR LAGT FRYGTEN FOR AFMATNING BAG SIG – OPTIMISMEN SPIRER

Selv om størstedelen af deltagerne i et panel af cheføkonomer ser lysere på udviklingen i den globale økonomi, er der fortsat mørke skyer i horisonten. (Side 2)

NYE TAL SKABER USIKKERHED OM RENTENEDSÆTTELSER

Ledigheden i euroområdet dalede i april til det laveste niveau nogensinde målt, viser nye tal fra Eurostat. Det skaber usikkerhed om, hvor meget Den Europæiske Centralbank (ECB) vil sænke renten i år, mener cheføkonom. (Side 2)

TOPLEDERE TVIVLER PÅ, AT DERES ORGANISATIONER KAN NÅ MÅLENE I 2024

Geopolitisk ustabilitet og konstante ændringer i værdikæden står højt på topledernes agenda. Men tilliden til organisationernes lederskab vakler, lyder det fra bekymret headhunter. (Side 7)

.\\˙ MarketWire