Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand og partners studie flashet ved uheld på konference

6/6 13:00

Et resume af data fra et fase 2-studie med lægemiddelkandidaten Survodutid til behandling af fedtlever, eller MASH, har uforvarende og i en kort periode været lagt ud på en videnskabelig konferences hjemmeside. Det oplyser Zealand Pharma torsdag i en børsmeddelelse.

De detaljerede resultater fra studiet, der er gennemført af partneren Boehringer Ingelheim, vil efter planen blive offentliggjort på en videnskabelig konference i Milano fredag.

Foreløbige resultater fra studiet blev annonceret i februar, hvor det kom frem, at studiets primære mål, men også alle sekundære endemål blev nået. Blandt andet gav Survodutid anledning til en væsentlig forbedring inden for leverfibrose, der er ardannelser i leveren.

- Det er i min bog skelsættende data, også når man sammenligner med de data, der er kommet ud fra tilsvarende molekyler. Så ser det her bare stærkt ud, sagde Adam Steensberg, topchef i Zealand, til MarketWire tilbage i februar.

Allerede dengang havde Boehringer besluttet at gå videre med udviklingen af Survodutid og i et fase 3-studie i MASH så hurtigt som muligt.

.\\˙ MarketWire