Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apple sætter sig igen på tronen som verdens største

12/6 17:47

Apple har onsdag atter sat kursen mod rekord og har dermed fået verfet Microsoft af tronen som verdens mest værdifulde selskab.

Apple stiger lige over 5 pct. til 217,64 dollar og følger dermed op på en markant stigning på over 7 pct. tirsdag i kølvandet af positive analytikerkommentarer om Apples nye satsning inden for kunstig intelligens.

Mandagens præsentation af AI-værktøjer i iPhonen udløste ellers et minus, men tirsdag var der positive kommentarer fra analytikerne med flere forhøjede kursmål og en løftet anbefaling fra finanshuset D.A. Davidson.

Analytikere hæfter sig ifølge Bloomberg ved, at Apple ikke havde overraskelser i ærmet, men flere ser ikke desto mindre muligheder i, at iPhone vil skulle opgraderes med kunstig intelligens i den kommende tid.

Med onsdagens stigning er Apples markedsværdi nu omkring 3330 mia. dollar, eller knap 22.900 mia. kr.

Microsoft har en markedsværdi på omkring 3250 mia. dollar, mens værdien af chipproducenten Nvidia er omkring 3100 mia. Alle tre mastodonter har satsninger rettet mod kunstig intelligens.


.\\˙ MarketWire