Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hollandsk storbank stiger på nye målsætninger

17/6 10:37

Den hollandske storbank ING Groep har forud for sin kapitalmarkedsdag i London mandag præsenteret nye finansielle mål for perioden frem til 2027.

De falder tilsyneladende i investorernes smag, for på børsen i Amsterdam stiger aktien i ING mandag med 2,6 pct.

Under overskriften "Growing the difference" taler bankens ledelse på kapitalmarkedsdagen i London i eftermiddag om næste fase af bankens strategi, hvor der blandt andet sigtes mod en accelereret vækst og forbedret rentabilitet.

I perioden 2024-2027 sigter banken mod en årlig vækst i de samlede indtægter på 4-5 pct., fremgår det af en meddelelse fra banken mandag morgen før mødet med analytikere og investorer på kapitalmarkedsdagen i London i eftermiddag.

For 2027 har banken desuden et mål om gebyrindtægter på 5 mia. euro, en omkostningsprocent på 52-54 pct. og en egenkapitalforrentning på 14 pct.

Flere finanshuse peger ifølge Bloomberg News på, at målet for egenkapitalforrentningen er højere end konsensusforventningerne.

.\\˙ MarketWire