Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Human Health-direktør i Novonesis: Vi har vundet en stor kunde på at kunne levere på hele værdikæden

18/6 17:22

Chr. Hansen og Novozymes var et perfekt match, og selskaberne komplementerer hinanden i det fusionerede Novonesis.

Det siger Amy Byrick, der er chef for Human Health Biosolutions, der hører ind under divisionen Food & Beverages.

- De to porteføljer komplimenterer hinanden på flere forskellige områder, hvilket er relevant for kunderne. Og set ud fra fra værdikædens perspektiv, så har vi fået en "end-til-end"-værdikæde i forhold til Human Health, hviilket vi kan gå ud og tilbyde kunderne, så de ikke behøver at gå andre steder hen, siger Amy Byrick til MarketWire i forhindelse med Novonesis' kapitalmarkedsdag i London tirsdag.

- Så det er med til at positionere os - ikke kun med den større portefølje - men også med at vi er med hele vejen i værdikæden, siger hun.

Og det har allerede givet pote, at Novonesis kan være med i hele processen:

- Vi har allerede fået vores første store kunde ind efter fusionen. Chr. Hansen og Novozymes har tidligere kæmpet om kunden - og det sjove er faktisk, at de nu selv kom til os, for at høre om vi kunne levere til dem. Og i løbet af to uger designede vi et formuleret produkt, som faktisk er en blanding af produkterne fra de to firmaer., siger direktøren.

Amy Byrick peger på, at det netop er det værdifulde i det fusionerede selskab.

ANTROPOLOGISKE STUDIER

Novozymes købte i december 2022 Chr. Hansen, men først i slutningen af januar i år var fusionen godkendt i alle ender og kanter og processen med at lægge de to selskaber sammen, kunne endelig gå i gang.

Det er ikke første gang, at Amy Byrick har været med i en fusion. Hun fortæller, at hun har prøvet det flere gange før.

- Vi har da haft de samme udfordringer som andre, Men jeg tror, at den her fusion adskiller sig, da vi var meget opmærksomme over vigtigheden for de to forskellige kulturer - og vigtigheden af at skabe en ny, siger direktøren for Human Health.

- Det er ikke en, der spiser den anden. Det handler om at skabe noget nyt. Vi har faktisk lavet antropologiske studier, som så på de gamle virksomhedskulturer - og på de største udfordringer her, siger hun.

.\\˙ MarketWire