Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA/tendens: Futures peger op på helligdag

19/6 13:49

De amerikanske aktiemarkeder holder lukket onsdag grundet Juneteenth-helligdagen.

Helligdagen, der blev indført i juni 2021, markerer befrielsen af millioner af sorte slaver i USA.

Investorer i amerikanske aktier har haft meget at glæde sig over i år med en fremgang på 15 pct. for det brede S&P 500-indeks.

Endnu bedre er det gået det teknologitunge Nasdaq-indeks, der er steget 19 pct. i år på baggrund af blandt andet solid medvind for en række AI-relaterede aktier heriblandt Nvidia, der tirsdag for første gang nogensinde blev verdens største selskab målt på markedsværdi.

Det brede S&P 500-indeks steg tirsdag 0,3 pct. til årets 31. rekord på 5487,03 indekspoint, og der var også rekord for Nasdaq-indekset efter en marginal fremgang.

Onsdag ligger futures for de to indeks med stigninger på 0,1 pct. for S&P 500-indekset og 0,2 pct. for Nasdaq-indekset. Hvis tendensen holder indtil lukketid torsdag, vil der dermed være udsigt til endnu en omgang rekorder.

Tirsdag steg Dow Jones 0,1 pct., men indekset er stadig 2,9 pct. fra sin seneste top. Onsdag ligger futuren for det smalle indeks med et mindre fald på 0,1 pct.


.\\˙ MarketWire