Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Coloplasts innovationsdirektør glæder sig over øget forskningsfradrag

20/6 13:35

Coloplast glæder sig over, at regeringen vil løfte forsknings- og udviklingsfradraget, da en stor del af medicoselskabets fremtidige vækst ventes at komme fra den kant.

Det fortæller Coloplasts innovationsdirektør, Nicolai Buhl, i en skriftlig kommentar til MarketWire.

Forhøjelsen af forsknings- og udviklingsfradraget (F&U), der i dag er på 108 pct., skal efter alt at dømme indfases i 2026 med fuld effekt fra 2028, hvor fradraget vil ligge på 120 pct.

- Vi glæder os over, at F&U-fradraget endelig gøres permanent og løftes til 120 pct., selv om vi godt kunne have ønsket os en hurtigere indfasning, oplyser Coloplasts innovationsdirektør, Nicolai Buhl, til MarketWire i en skriftlig kommentar.

Innovation har fyldt meget hos Coloplast de seneste år. Selskabet har blandt andet lanceret en ny katetertype, Luja, tarmplejeproduktet Peristeen Light og platformen Heylo til stomibrugere, der gennem en app kan blive informeret om risiko for lækager, før de sker.

Ved selskabets kapitalmarkedsdag i starten af juni var innovation også et af hovedtemaerne. Her kunne Coloplasts innovationsafdeling blandt andet fortælle, at man i dag har mere end 20 teknologier og koncepter under udvikling samt et ikke oplyst antal produkter i pipelinen.

En væsentlig del af Coloplasts projekter, der skal drive væksten i fremtiden, ligger i medicoselskabets forsknings- og udviklingsafdeling samt innovationsfabrikken i Danmark, forklarer Nicolai Buhl.

- Innovation er et hovedtema i vores 2025-strategi, og vi er pt. i gang med et stort lanceringsår med nye produkter og løsninger, som løfter innovationshøjden og gør en klinisk forskel for rigtig mange mennesker, siger innovationsdirektøren.

- At vi nu får et permanent F&U-fradrag er med til at understøtte denne positive udvikling for os. Det vil sikre stabilitet og gøre, at vi kan fastholde et højt ambitionsniveau på innovationsområdet til gavn for vores brugere og samfundet i sin helhed, fortsætter han.

.\\˙ MarketWire