Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med jobfest, Sydbank og højere vækst i Sydeuropa

21/6 06:46

BØRSEN

JOBFESTEN FORTSÆTTER: KÆMPE STIGNING I BESKÆFTIGELSEN

Beskæftigelsen i Danmark fortsætter med at stige, og det ser ikke ud til at få en ende i den nærmeste fremtid. I de første fire måneder af året er er kommet 18.000 flere personer i beskæftigelse. (Side 4)

SALGSVINDUET LUKKER SNART FOR VIRKSOMHEDER I RUSLAND

Danske og europæiske virksomheder med aktiviteter i Rusland skal skynde sig, hvis de ønsker at sælge deres russiske forretning. I slutningen af juni i år udløber nemlig en frist for, hvornår virksomheder ikke længere vil kunne frasælge deres russiske aktiviteter, hvis de er omfattet af EU-sanktioner rettet mod Rusland. (Side 8)

VORES TID ER UNORMAL, MENER DANSKE BANKS TOPCHEF

Danske Banks topchef, Carsten Egeriis, mener, at vi lever i en mere usikker tid, hvor der ikke længere er samme fokus på global samhandel. Særligt konsekvenserne af Ukrainekrigen og konflikten mellem Israel og Hamas bekymrer ham. (Side 22)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VELHAVERKUNDERS TILFREDSHED MED SYDBANK STYRTDYKKER

Mens tilfredsheden blandt velhaverkunderne stiger hos konkurrenterne Spar Nord, Nordea og Danske Bank, falder den for andet år i træk i Sydbank. Ifølge direktør for private banking i Sydbank, Steen Sandager, havde banken gerne været undersøgelsen foruden. (Forside & side 6-7)

SVINEPEST KAN KOSTE MILLIARDER OG LAMME EKSPORTEN

Fødevarestyrelsen advarer om stigende risiko for udbrud af svinepest i dansk landbrug. Et udbrud kan betyde, at lande uden for EU lukker ned for import af dansk svinekød øjeblikkeligt og dermed koste milliarder i dansk eksport. (Side 10)

NU GIVER SYDEUROPÆISKE LANDE DEN TYSKE ØKONOMI BAGHJUL

I tiden efter finanskrisen var det lande som Frankrig og især Tyskland, som drev væksten i Europa. Ny data viser imidlertid, at lande som Portugal, Italien, Grækenland og Spanien alle har haft højere vækst end de to største lande i EU. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

DÉT BETYDER EN KÆMPE SPORTSSOMMER FOR BRYGGERIAKTIERNE

De europæiske mesterskaber i fodbold er skudt i gang, og i slutningen af juli begynder De Olympiske Lege. Ifølge markedsanalytikere kan en sportssommer betyde øget indtjening hos flere af bryggerivirksomhederne. (Side 2)

OVERVISMAND SÅR TVIVL OM AFGØRENDE BRIK I REGERINGENS SKATTEPAKKE

Regeringen vil med sit nye udspil give virksomheder et permanent fradrag på 120 pct. for udgifter til forskning. Overvismanden og en skatteekspert tvivler dog på, at forslaget får den ønskede effekt på samfundsøkonomien. (Side 6-7)

ERHVERVSLIVET JUBLER OVER LAVERE SKAT PÅ GENERATIONSSKIFTE

Erhvervslivet er begejstrede for regeringens nye udspil, der vil sænke skatten på at overdrage familieejede virksomheder til næste generation fra 15 til 10 pct. (Side 8)

.\\˙ MarketWire