Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens internationale avisuddrag med Kina, Airbnb og Boeing

24/6 07:00

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

JOE BIDENS FLAGSKIBSPROJEKT OM BRINT MØDER TILTAGENDE MODSTAND

Et af Biden-administrationens flagskibsprojekter om at udvinde energi fra brint står over for en usikker fremtid på grund af voksende modstand fra lokalsamfundet, hvilket understreger vanskeligheden ved at udrulle en teknologi, der engang blev hyldet som nøglen til den grønne omstilling. (JOE BIDEN'S FLAGSHIP HYDROGEN PROJECT FACES GROWING OPPOSITION)

KINA INDVILLIGER I SAMTALER MED EU OM AFGIFTER PÅ ELBILER

Kina er gået med til at indlede forhandlinger med EU om dets beslutning om at indføre straftold på import af kinesiske elbiler under et besøg i Beijing af Tysklands vicekansler, der havde til formål at dæmpe spændingerne. (CHINA AGREES TO TALKS WITH EU OVER EV TARIFFS)

INVESTORER ER SKEPTISKE OVER FOR MEXICO EFTER PESO-NEDTUR

Den nyvalgte mexicanske præsident, Claudia Sheinbaum, står over for en kamp for at lokke investorer tilbage til landets finansmarkeder midt i bekymringerne over kontroversielle retsreformer og udsigten til højere låneomkostninger. (INVESTORS WARY ON MEXICO FOLLOWING PESO ROUT)

APPLE FORSINKET EUROPÆISK LANCERING AF AI-FUNKTIONER PÅ GRUND AF EU-REGLER

Apple har advaret om, at selskabet ikke vil udrulle iPhones nye flagskibsfunktioner med kunstig intelligens i Europa, når de lanceres andre steder i år, og giver "usikkerheder" som følge af Bruxelles' nye konkurrenceregler skylden. (APPLE DELAYS EUROPEAN LAUNCH OF AI FEATURES BECAUSE OF EU RULES)


WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

DE KINESISKE ELBILERS FREMMARCH DELER VESTEN

USA og Europa er på vej ned ad forskellige veje som reaktion på Kinas fremkomst som en elbil-mastodont. USA lukker sine grænser for kinesiske elbiler, før de overhovedet er lanceret. I mellemtiden har EU indført straftold på import af kinesiske elbiler. (THE RISE OF CHINESE EVS IS DIVIDING THE WEST)

APPLE OG META HAR DISKUTERET ET AI-PARTNERSKAB

Facebooks moderselskab, Meta Platforms, har haft drøftelser med Apple om at integrere Metas generative AI-model i Apple Intelligence, det nyligt annoncerede AI-system til iPhones og andre enheder, fortæller folk, der er bekendt med sagen. (APPLE, META HAVE DISCUSSED AN AI PARTNERSHIP)

KINAS UDENLANDSKE INVESTERING FALDT YDERLIGERE I MAJ

Kinas udenlandske direkte investeringer faldt yderligere i maj og forlængede dermed rækken af fald for 12. måned i træk, viser officielle data. (CHINA'S FOREIGN DIRECT INVESTMENT FALLS FURTHER IN MAY)


THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

JAPAN OG SYDKOREA KÆMPER OM EN APP I EN ANSPÆNDT TID

SoftBank og Naver hjalp med at bygge bro over geopolitiske relationer med et joint venture, der skulle eje operatøren af besked-appen Line, men nu er partnerskabet ved at gå op i limningen. (JAPAN AND SOUTH KOREA ARE FIGHTING OVER AN APP AT A TENSE TIME)

BOEING KAN UNDGÅ ANKLAGER FOR AT HAVE BRUDT FORLIGET

Det amerikanske justitsministerium overvejer at give Boeing mulighed for at undgå strafforfølgelse for at have overtrådt betingelserne i et forlig fra 2021 i forbindelse med problemer med virksomhedens 737 Max 8-model, der førte til to dødelige flystyrt i 2018 og 2019, fortæller personer, der er bekendt med diskussionerne. (BOEING MAY EVADE CRIMINAL CHARGES FOR VIOLATING SETTLEMENT)


THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

BARCELONA VIL FORBYDE AIRBNB

Barcelonas borgmester har lovet at drive Airbnb ud af byen inden for fem år som led i sine bestræbelser på at tackle huslejestigninger på 70 pct. og en stigende bølge af offentlig protest mod masseturisme. (BARCELONA TO BAN AIRBNB AS HOTSPOTS TURN AGAINST MASS TOURISM)

PRUDENTIAL LANCERER AKTIETILBAGEKØBSPROGRAM PÅ OP 2 MILLIARDER DOLLAR

Forsikringsselskabet Prudential har meddelt, at det vil tilbagekøbe aktier til en værdi af 2 mia. dollar, da koncernen udtrykker tillid til at nå sine finansielle mål for de næste tre år. (PRÚDENTIAL TO BUY BACK $2BN OF SHARES)

.\\˙ MarketWire