Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/tendens: Lille rentefald i sigte før tyske IFO-tal

24/6 07:25

Der er umiddelbart små rentefald i sigte fra starten af mandagens handel med danske statsobligationer, hvor tyske IFO-tal formentlig bliver blandt hovednyhederne.

I USA kravlede renterne fredag tilbage til udgangspunktet efter at have ligget lavere i den tidlige handel, og så endte det med helt uændrede renter i den lange ende.

I den tidlige asiatiske handel mandag morgen er renten på den toneangivende tiårige T-bond dog kravlet en spids tilbage til 4,25 pct., hvilket er 1 basispoint lavere end slutniveauet fredag og 2 basispoint lavere end ved dansk lukketid samme dag.

Herhjemme endte fredagen med et rentefald på 3 basispoint til 2,45 pct. for den toneangivende tiårige statsobligation.

Efter en række rentemøder rundt omkring i verden i sidste uge går tempoet lidt ned blandt centralbankerne i denne uge, hvor der dog stadig er flere taler fra topfolk hos både Den Europæiske Centralbank (ECB) og den amerikanske ækvivalent, Federal Reserve, i kalenderen allerede mandag.

Her vil det makromæssige højdepunkt dog formentlig blive den tyske IFO-måling for juni.

Her venter økonomerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News en samlet fremgang til 89,6 fra 89,3 i maj.

Det dækker over forventning om en lille fremgang i både indekset for den nuværende situation og indekset for forventningerne til fremtiden.

.\\˙ MarketWire