Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens internationale avisuddrag med JPMorgan, Boeing og Vodafone

25/6 07:03

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

JPMORGAN TILTRÆKKER 15 MIA. DOLLAR FRA VELHAVENDE KUNDER, DER ØNSKER AT SKÆRE I SKATTEREGNINGEN

JPMorgan Chase rygtes at have tiltrukket mere end 15 mia. dollar i aktiver fra velhavende kunder til sin begyndende skattestrategivirksomhed, da den amerikanske bank søger at vinde en større del af forretningen fra Goldman Sachs og Morgan Stanley. (JPMORGAN BRINGS IN OVER $15BN FROM WEALTHY CLIENTS LOOKING TO CUT TAX BILLS)

ENGELSKE PREMIER LEAGUE-KLUBBER FORVENTER AT FÅ REKORDHØJE SAMLEDE INDTÆGTER

Premier League fodboldklubber forventes at rapportere rekordindtægter i den kommende sæson, drevet af formatændringer til de europæiske turneringer, herunder Champions League, samt højere billetpriser, stadionkapacitet og internationale udsendelsesaftaler. (ENGLISH PREMIER LEAGUE CLUBS FORECAST TO POST RECORD COLLECTIVE REVENUES)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

VOGNMANDSFIRMAMET US LOGISTICS SOLUTIONS GÅR KONKURS

US Logistics Solutions, et vognmandsfirma med fokus på at levere varer til detailhandlere til butikker, lukker ned efter at have begæret konkurs, i en af de største vognmandskonkurser siden transportselskabet Yellow kollapsede sidste år. (TRUCKER US LOGISTICS SOLUTIONS SHUTS DOWN IN BANKRUPTCY)

BOEINGS FORHANDLINGER OM AT KØBE SPIRIT AEROSYSTEMS FÅR SIDSTE ØJEBLIKS TVIST

Boeing rygtes at have foreslået finansiering af sit opkøb af reservedelsproducenten Spirit Aerosystems med aktier i stedet for kontanter i et sidste øjebliks tvist i aftaleforhandlinger, der kommer, da jetproducenten brænder mere end 1 mia. dollar af om måneden. (BOEING TALKS TO BUY BACK SPIRIT AEROSYSTEMS HAVE LAST-MINUTE TWIST)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

BANKER I USA DUMPER EJENDOMSLÅN AF FRYGT FOR TAB

Nogle banker i USA, der er bekymrede for, at udlejere af tomme og kriseramte kontorbygninger ikke vil være i stand til at betale deres lån, er begyndt at sælge ud af deres porteføljer af erhvervsejendomslån i håb om at reducere deres tab. Det kan være et tidligt tegn på en bredere nød, der er under opsejling på markedet for erhvervsejendomme, som lider under de høje renter, som gør det sværere at refinansiere lån, og den lave belægningsprocent for kontorbygninger - et resultat af pandemien. (FEARING LOSSES, BANKS ARE QUIETLY DUMPING REAL ESTATE LOANS)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

VODAFONE-TOPCHEF: DÅRLIGT MOBILNETVÆRK SKIDT FOR UK'S AI-AMBITIONER

Storbritanniens AI-ambitioner er i fare på grund af dårligt mobilnetværk, siger Vodafone-chef Margherita Della Valle. Hun mener, at Storbritannien vil være mindre hurtig til at drage fordel af teknologien end sine rivaler. (UK'S AI AMBITIONS AT RISK FROM POOR MOBILE NETWORK, CAYS VODAFONE BOSS)


.\\˙ MarketWire