Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fransk analyseinstitut afviser påstande om misvisende regnskabsføring

25/6 08:40

Det franske analyseinstitut Eurofins Scientific har taget til genmæle tirsdag, efter at selskabet er blevet anklaget for misvisende regnskabsføring af analysehuset Muddy Waters.

Mandag haglede anklager om forvirring og usammenhængende finansielle og driftsmæssige oplysninger mod Eurofins fra Muddy Waters.

Men Eurofins har ifølge Bloomberg News "komplet tillid til integriteten i bogføringen, den driftsmæssige præstation, den interne kontrol samt risikohåndteringen", lyder modsvaret tirsdag.

I en analyse af Eurofins holdt Muddy Waters sig ellers ikke tilbage mandag.

- Muddy Waters har en kort position i Eurofins Scientific, fordi den tydelige forvirring og modsætningerne i selskabets finanser og drift får os til at tro, at det er optimeret til misbrug frem for konventionel forretning, skriver Muddy Waters.

- I bedste fald har Eurofins en parasitisk kontrollerende aktionærer, der har suget penge ud af selskabet i to årtier, fortsætter analysehuset.

Mandag faldt Eurofins 16,2 pct. på børsen i Paris.

.\\˙ MarketWire