Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo, Nykredit og Mikkeller

26/6 06:32

BØRSEN

LANDMÆND KAN UNDGÅ CO2-AFGIFT VED AT GÅ GRØNT

Landbrugsaftalen, der landede mandag, giver landmænd incitament til at investerer kraftigt i grønne tiltag, så de i princippet kan slippe for CO2-afgift. (Forside, side 6-7)

EU’S TOPPOSTER GÅR TIL VELKENDT TRIO

En trio med Ursula von der Leyen, den tidligere premierminister i Portugal Antonio Costa og premierministeren i Estland, Kaja Kallas, skal indtage EU’s topposter, ifølge oplægget fra de tre politiske grupper med flertal på midten. (Side 4)

NYKREDIT VINDER RETSSAG OG KAN BEHOLDE 42 MIO. KR.

Responsum fra Finans Danmark var centralt, da Østre Landsret dømte til fordel for Nykredit i strid om renteswap. (Side 10)

MIKKELLER VENTER REKORD I 2024

2024 har udsigt til at blive det bedste år nogensinde for bryggeriet Mikkeller. Trods milliontab går det fremad for bryggeriet, der tjener penge på driften for første gang siden 2018. (Side 12)

CHEFØKONOM OPFORDRER TIL INDGREB I OMSTRIDT REALKREDITAFTALE

Små banker er de facto bundet til realkreditkæmpe, mener tidligere direktør for Konkurrencestyrelsen, der opfordrer til at gribe ind i omstridt aftale. (Side 14)

SELUXIT GÅR KONKURS

Børsselskabet seluxit overlever ikke den krise, selskabet de seneste måneder har befundet sig i. Negativt cashflow, tabt omsætning og fejlslagen jagt på ny kapital sender selskabet ud i mørket. (Side 15)

ENERGISELSKABER INDGÅR AFTALE OM DANSK POWER-TO-X-PROJEKT

Det er et nyt forretningsområde som energihandleren Danske Commodities træder ind i. Selskabet indgår en ny aftale med European Energy, der står bag et af de første store power-to-x-anlæg i Danmark. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

BØRSAKTIVISTER PÅ HEMMELIGE OPKØB I DANSKE SELSKABER

Kapitalfonden Polaris er sprunget ud som børsaktivist med planer om at købe ti selskaber i Danmark og Sverige. Polaris forsikrer, at man ikke vil optræde på den brutale måde, man så hos 1990'ernes børsaktivister, men vil udstikke selskabernes retning sammen med ledelsen, bestyrelsen og ejerne. Forside, side 4-5)

NOVO-FOND FØLGER STOR GRØN MILLIARDDONATION TIL DØRS

Novo Nordisk Fonden kommer med 10 mia. kr. til regeringens grønne trepart. Dermed rykker fonden helt ind i det politiske maskinrum. (Side 6)

KINESISK WEGOVY-GODKENDELSE ÅBNER KÆMPE MARKED FOR NOVO NORDISK

Novo Nordisks populære vægttabsmiddel Wegovy er blevet godkendt til behandling af svær overvægt eller overvægt med mindst en vægtrelateret følgesygdom i Kina. (Side 8)


.\\˙ MarketWire