Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/åbning: Renterne kravler lidt op fra start - tysk forbrugertillid skuffer

26/6 08:53

De danske statsrenter vender rundt til en lille stigning fra starten af onsdagens handel, efter at de amerikanske renter tirsdag gik lidt op oven på lidt højere end ventede forbrugertillidstal og en lunken auktion over ny amerikansk statsgæld.

Det gav en lille stigning til renten på den toneangivende tiårige T-bond, som onsdag morgen er kravlet yderligere op, og det smitter også af herhjemme, hvor renten på den toneangivende tiårige statsobligation fra start stiger med 1 basispoint til 2,45 pct. Det kommer oven på et fald på 3 basispoint tirsdag.

På nøgletalssiden er det største højdepunkt i løbet af ugen inflationstal fra både Frankrig og Spanien, men også særligt USA fredag, hvor PCE-kerneprisdeflatoren, som har særlig opmærksomhed hos den amerikanske centralbank, Federal Reserve, offentliggøres.

Onsdagen har allerede budt på en måling af forbrugertilliden i Tyskland for juli, mens der ud på eftermiddagen venter en opgørelse af salget af nye boliger i USA i maj.

I Europas største økonomi var det dårligt nyt, der ramte handlerskærmene fra morgenstunden, idet forbrugertilliden faldt til minus 21,8 i juli fra minus 21,0 i juni, viser en opgørelse fra analysevirksomheden GFK - Gesellschaft für Konsumforschung. Økonomerne havde til sammenligning ventet et indeks på minus 19,5 ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

For det amerikanske boligsalg er der bedring at spore, men fortsatte negative fortegn, hvis man spørger hos økonomerne. Salget ventes at være faldet med 0,2 pct. i maj sammenlignet med april mod et tungt dyk på 4,7 pct. måneden før.

.\\˙ MarketWire