Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian søger om godkendelse af chikungunya-vaccine i Europa

26/6 10:36

Bavarian Nordic har indsendt ansøgning om markedsføringstilladelse for sin vaccine mod febersygdommen chikungunya til de europæiske sundhedsmyndigheder.

Ansøgningen blev varslet så sent som den 17. juni, hvor Bavarian kom i mål med en registreringsansøgning i USA og i den forbindelse meddelte, at selskabet ventede at følge efter i Europa inden udgangen af dette halvår.

- Den europæiske registreringsansøgning repræsenterer vores anden større ansøgning på blot få uger i vores bestræbelser på at lancere chikungunyavaccinen i USA og Europa næste år.

- Chikungunya udgør ligesom andre myggebårne infektionssygdomme en stigende folkesundhedstrussel på grund af faktorer som klimaforandringer, men også som følge af forbedret sygdomsovervågning og -diagnose, siger Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic, ifølge en børsmeddelelse.

Bavarian går efter at få vaccinen godkendt til personer over 12 år.

.\\˙ MarketWire