Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktier/Barclays: Investorerne er ikke længere så skræmte af udsigten til fransk valg

26/6 11:44

Der er stadig sund efterspørgsel efter europæiske aktier, selv om der er opstået usikkerhed om Frankrig grundet det forestående parlamentsvalg.

Det vurderer britiske Barclays, som har foretaget en rundspørge blandt investorer.

- De fleste kunder, som vi har talt med på det seneste, er gået i køb ved fald-modus og ser ikke ud til at være for bekymrede for, at det franske valg skal føre til store forstyrrelser på markederne i EU, skriver Emmanuel Cau, der er strateg hos Barclays i et notat ifølge Bloomberg News.

Der har været uro på de europæiske markeder - og særligt det franske - efter at Europa-Parlamentsvalget i starten af juni affødte udskrivelse af parlamentsvalg i Frankrig på grund af stor sejr til højrepopulistiske Rassemblement National - eller National Samling på dansk.

Over de seneste otte handelsdage er det dog igen gået en smule fremad for det brede paneuropæiske Stoxx 600-indeks, som i ugen efter Europa-Parlamentsvalget faldt tungt

.\\˙ MarketWire