Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Air France-KLM, Unicredt og Mærsk

2/7 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

AIR FRANCE-KLM ØKONOMISK RAMT AF TURISTER DER UNDGÅR OL I PARIS

Air France-KLM forventer at blive ramt økonomisk, da et "betydeligt" antal potentielle rejsende har undgået at booke rejser til Paris under de olympiske lege. Flytrafikken til og fra den franske hovedstad "halter bagud i forhold til andre større europæiske byer" forud for legene, som løber af stablen mellem 26. juli og 11. august. (AIR FRANCE-KLM FLAGS FINANCIAL HIT FROM TOURISTS AVOIDING PARIS OLYMPICS)

IKEA ØJNER FIFTH AVENUE EFTER INVESTERINGSENHED OVERTAGER AKTIEANDEL I MANHATTAN TOWER

Manhattans mondæne Fifth Avenue, der er kendt for eksklusive butikker som Tiffany og Chanel, vil snart få en mere social lejer. Ikeas investeringsenhed, Ingka Investments, overtager en minoritetsandel i en ny skyskraber, hvilket baner vejen for, at den svenske møbelkoncern åbner et "kundecenter" i den ikoniske shoppingkvarter. (IKEA EYES FIFTH AVENUE AS INVESTMENT ARM TAKES STAKE IN MANHATTAN TOWER)

UNICREDIT STILLER SPØRGSMÅLSTEGN VED ECB'S ORDRE OM AT REDUCERE AKTIVITETER I RUSLAND

Den italienske bank UniCredit har indgivet en klage over Den Europæiske Centralbanks ordre om at reducere aktiviteterne i Rusland. Banken er en af flere banker i eurozonen, der i maj modtog et brev fra ECB, der beordrer dem til at fremskynde deres tilbagetrækning fra landet. (UNICREDIT QUESTIONS ECB ORDER TO REDUCE OPERATIONS IN RUSSIA)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

SHEIN OG TEMU OVERSVØMMER FLYKAPACITET OG SENDER FRAGTRATER I VEJRET

De kinesiske internethandelsgrupper Temu og Shein er i gang med at omforme luftfragtmarkedet, og booker plads i et så højt tempo, at fragtraterne presses op og katalyserer frygt for kapacitetsproblemer i den kommende fragt-højsæson. (SHEIN, TEMU ARE SWAMPING AIRCRAFT CAPACITY, SENDING FREIGHT RATES SOARING)

DELTA APPAREL INDGIVER KONKURSBEGÆRING

Delta Apparel har indgivet konkursbegæring og planlægger at sælge visse aktiver relateret til selskabets Salt Life-brand for omkring 28 mio. dollar. Køber er FCM Saltwater Holdings, som vil fungere som første byder på det konkursramte selskabs aktiver. (DELTA APPAREL FILES FOR BANKRUPTCY, INKS DEAL TO SELL SALT LIFE)

PENTAGONS RAKETAFFYRINGSRAMPE I KAPLØB MED SPACEX

Raketaffyrings-udbyderen United Launch Alliance, der er ejet af Boeing og Lockheed Martin, har tiltrukket sig opmærksomhed fra militæret på grund af forsinkelser. I årevis har United Launch Alliance haft et virtuelt monopol på nationale sikkerhedsmissioner som at sende satellitter i kredsløb, men nu blander Elon Musks SpaceX sig i kampen. (PENTAGON’S LONGTIME ROCKET LAUNCHER RACES TO CATCH SPACEX)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

AKTIEN I TITANIC SKIBSVÆRFTET HARLAND & WOLFF SUSPENDERET

Handlen med Harland & Wolff-aktier er blevet suspenderet, efter at det Belfast-baserede skibsværft, der blandt andet byggede Titanic, ikke har offentliggjort de reviderede årsresultater. Selskabets revisor har ikke underskrevet regnskabet rettidigt, efter uenighed om hvorvidt omsætningen skulle indregnes i det seneste regnskabsår eller udskydes til fremtidige år. (TITANIC SHIPBUILDER HARLAND & WOLFF SUSPENDS TRADING IN SHARES)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

MÆRSK TRÆKKER SIG FRA BUDKAMPEN OM SCHENKER

Mærsk trækker sig fra budkampen om Deutsche Bahns datterselskab DB Schenker. Udfordringerne ved integrationen af Schenker efter købet blev den afgørende faktor i Mærsks beslutning. (MAERSK STEIGT AUS BIETERRENNEN UM SPEDITION SCHENKER AUS)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

TYSKLANDS STØRSTE SKIBSVÆRFT HAR FULDE ORDREBØGER MEN TOMME KONTI

Tysklands største skibsværft, Meyer Werft, har brug for penge. Virksomheden har brug for kapital i milliardklassen i perioden frem til udgangen af 2027, og de nødvendige lånetilsagn skal foreligge inden længe. Politisk er én ting klar: Virksomheden skal overleve. (VOLLE AUFTRAGSBÜCHER, LEERE KONTEN: NIEDERSACHSEN KÄMPFT UM DEUTSCHLANDS GRÖßTE WERFT)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

RABATTER HOS KINESISKE ELBILSPRODUCENTER GIVER SOLID SALGSVÆKST

Nio, BYD og Zeekr rapporterer alle om rekordsalg i juni, mens Li Auto lige akkurat gik glip af en rekord. Men analytikere peger på, at afhængigheden af rabatter forplumrer rentabilitetsprognosen. (CHINESE EV MAKERS LI AUTO, XPENG AND NIO RIDE DISCOUNTS TO SOLID SALES GROWTH)

.\\˙ MarketWire