Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alm. Brand får højere kursmål hos Nordea efter frasalg

2/7 12:29

Forsikringskoncernen Alm. Brand vil stå tilbage med mindre risiko efter frasalget af en bid af Codan, som selskabet netop har overtaget.

Det mener Nordea, der derfor hæver kursmålet for aktien efter nyheden mandag. Det nye kursmål lyder på 17 kr. mod tidligere 15,50 kr. hos Nordea, mens anbefalingen uændret er "køb", fremgår det af en analyse fra banken.

Det er forretningsbenet Energi & Marine, der bliver solgt til norske Gard, og som derfor ikke bliver en del af Alm. Brand. Prisen lyder på omkring 1,6 mia. kr. fordelt på 1,13 mia. kr. i kontanter og 450 mio. kr. i frigivet kapital.

- Frasalget vil formentlig betyde en mindre volatil forretning, der fokuserer på det danske forsikringsmarked, lyder det i analysen.

- Da Alm. Brand også er fast besluttet på at udlodde overskud til aktionærerne, er det her endnu et bevis på, at Alm. Brand prioriterer sine aktionærer, skriver Nordea.

Aktien falder tirsdag 2,2 pct. 13,58 kr.

.\\˙ MarketWire