Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mediemilliardær Barry Diller overvejer bud på Paramount

2/7 13:16

Den amerikanske mediemogul Barry Diller, der er bestyrelsesformand i mediekonglomeratet IAC, overvejer at købe en bid af Paramount og dermed CBS, MTV og Nickelodeon for at overtage kontrollen af underholdningskoncernen.

Det skriver New York Times på baggrund af fire kilder med kendskab til sagen.

IAC har underskrevet en fortrolig aftale med National Amusements, der er hovedaktionær i Paramount. Aftalen gør, at begge sider kan udveksle fortrolige oplysninger.

Barry Dillers interesse for Paramount er det seneste skridt i en af de mest komplekse - og dramatiske - bestræbelser på at sælge en medievirksomhed i flere år.

I midten af juni trak Skydance Media, der er kontrolleret af David Ellison, søn af Oracles grundlægger Larry Ellison, sit bud på Paramount - og det sendte på dagen aktien i Paramount ned med 7,9 pct.

Tidligere var også den japanske mediegigant Sony sammen med kapitalfonden Apollo interesseret i at købe underholdningskoncernen for samlet 26 mia. dollar.

Paramount stiger 3,7 pct. i formarkedet efter et dyk på 2,4 pct. mandag.

.\\˙ MarketWire