Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA godkender nyt havvindprojekt - er nu oppe over 13 gigawatt samlet

2/7 16:49

Det amerikanske indenrigsministerium har tirsdag godkendt et endnu havvindprojekt, så der nu er godkendt havvind for over 13 gigawatt (GW) samlet set.

Tirsdag har det niende fået grønt lys af præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris, oplyser indenrigsministeriet.

- Biden-Harris-administrationen bygger momentum hver dag for en fremtid med ren energi. Dagens milepæl er endnu et skridt mod vores ambitiøse mål om at implementere 30 gigawatt offshore-energi inden 2030, siger indenrigsminister Deb Haaland i en pressemeddelelse.

Den nye havvindpark er projektet Atlantic Shores South Wind, som består af to havvindparker 1 og 2 - og tilhørende eksportkabler, som forventes at generere op til 2800 megawatt elektricitet, hvilket er nok til at forsyne tæt på en mio. hjem med vedvarende energi.

Projektet ligger ud for New Jersey, og Bureau of Ocean Energy Management, BOEM, har godkendt konstruktionen af op til 195 vindmøller i havvindparken.

.\\˙ MarketWire