Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, DSV og Jyske Bank

3/7 06:32

BØRSEN

DER TEGNER SIG ET FLERTAL FOR EN PENSIONSREFORM

Venstre og Moderaterne vil gøre det muligt at sætte pensionsindbetalinger på pause, så man f.eks. kan bruge pengene på at etablere sig på boligmarkedet. S ser med positive øjne på et fleksibelt pensionssystem, men ønsker en grundig analyse. (Forside, side 4)

VIGTIG INFLATIONSMÅLER ER KLISTRET FAST I EUROPA

ECB har fået friske tal for prisudviklingen i Europa forud for næste rentemøde i ECB 18. juli. Kerneinflationen har ikke flyttet sig ud af stedet i juni i forhold til maj. (Side 2)

INVESTORER GØR KLAR TIL TRUMP

Dollar styrkes, og renten på amerikanske statsobligationer stiger. Investorerne placerer sig i markedet til en sejr til Donald Trump. (Side 9)

DSV HAR SAUDIARABISK RIVAL I KAMPEN OM GIGANTOPKØB

DSV er oppe mod det saudiske råvarerederi Bahri kampen om den tyske kæmpespeditør DB Schenker. (Side 10)

INVESTORER SKRÆMT AF LEDELSESKAOS I CHEMOMETEC

Børsselskabet Chemometec har et blakket ry blandt institutionelle investorer bl.a. på grund af talrige fyringer af direktører. (Side 12)

JYSKE BANK ADVARER OM LAVERE RENTEINDTÆGTER

Danmarks næststørste børsnoterede bank præsenterer regnskab for andet kvartal 20. august. Men siger allerede nu, at bankens nettorenteindtægter vil falde. (Side 13)

AARHUS HAVN HAR MANGEDOBLET KRYDSTOGTTURISME EFTER COVID

Flere krydstogtskibe lægger til i Aarhus, efter ruter til Rusland er lukket. Helt modsat ser det ud i København, der ikke får gavn af øget krydstogtturisme. (Side 17)

BERLINGSKE BUSINESS

DSV RYKKER OP SOM STORFAVORIT TIL DANMARKSHISTORISK OPKØB

Mærsk er ude. Nu ligger et gigantopkøb i Tyskland for fødderne af DSV, men det kan også blive en hvepserede af udfordringer, som den danske transportgigant aldrig har prøvet før. (Side 6)

NOVO-PRISER PÅ NY UNDER POLITISK ANGREB I USA

Den amerikanske præsident, Joe Biden, har sammen med Bernie Sanders tirsdag krævet, at Novo Nordisk skal sænke deres priser på blockbustermidlerne Ozempic og Wegovy. Ifølge ekspert bør investorerne dog ikke lade sig skræmme alt for meget. (Side 9)

INFLATIONEN FALDER

Mens lønningerne herhjemme stiger, rokker kerneinflationen i eurozonen sig ikke ud af stedet, viser dugfriske tal. Derfor må boligejerne formentlig vente lidt endnu på næste rentenedsættelse. (Side 10)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BREXIT HAR KOSTET DANSK EKSPORT DYRT

Torsdagens valg i Storbritannien er kulminationen på et politisk kaos, der har martret de finansielle markeder. Men den største skade for danske virksomheder kom med brexit, der har skadet samhandlen mellem Danmark og briterne betydeligt, konkluderer økonomer. (Forside, side 6)

DANSKE AKTIEFORMUER SAT REKORD IGEN

De danske aktieformuer er vokset betydeligt i løbet af årets første fem måneder, viser en opgørelse fra Nationalbanken. (Side 2)

SUCCES FOR SOLCELLER STILLER ØRSTED I LANGSIGTET DILEMMA

Solenergi fremstår mere og mere som den bedste og billigste af de fossilfri energikilder, og væksten i installeret kapacitet er enorm i disse år. De er nemme og billigt at installere solcellerne, mens havvindmølleparker, som Ørsted er verdensførende inden for, er dyre, besværlige og risikable. (Side 9)

HANDELSSPÆNDINGER VÆKKER BEKYMRING BLANDT ANALYTIKERE

Det er ikke nemt at være kinesisk vækststrateg. Indenrigsøkonomien døjer stadig med lav efterspørgsel, mens eksportsucceser truer med at føre til en handelsstrid. (Side 10)

.\\˙ MarketWire