Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Novo Nordisk, B&O og Carlsberg

5/7 06:32

BØRSEN

FLERE STORE INVESTORER HAR INDIKERET, AT DE VIL STØTTE EN KAPITALREJSNING I B&O

Bang & Olufsen har brug for flere penge for at sætte mere fart på strategiplanen, og ifølge topchef Kristian Teär har flere store investorer indikeret, at de er klar til at skyde flere penge ind i selskabet. (Forside, side 10)

POWER ER TILFREDS TRODS FALDENDE SALG

Forsigtige forbrugere og stigende omkostninger er stadig en udfordring for elektronikgiganten Power. Men i det seneste regnskab formår koncernen igen at tjene penge, og koncernen er klar til at åbne flere butikker. (Side 4)

ANDEL OG CIP SKROTTER SAMARBEJDE OM HAVVINDUDBUD

De danske energikæmper Andel og Copenhagen infrastructure Partners kommer alligevel ikke til at byde ind på udviklingen af to danske havvindmølleparker sammen. (Side 8)

ENNOGIE SOLAR GROUPS AKTIE ER FALDET HELT FRA HINANDEN

Den lille danske solcelleaktie Ennogie risikerer at skulle hente nye penge i markedet, vurderer investor. Storaktionær spår bedre tider. (Side 12)

SPORTSAKTIE FALDER KRAFTIGT VED UDSIGT TIL NEGATIV VÆKST

Nike skuffer investorerne i et år, hvor store sportsbegivenheder som EM og OL burde skæppe i kassen. Aktien er presset. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

MILLIONER TIL FERRARI OG INFLUENCERE SKAL LØFTE B&O'S SKRANTENDE SALG

B&O har længe haft svært ved at skabe overskud på bundlinjen trods en mindre fremgang i driftsresultatet. Derfor jagter selskabet 230 mio. kr., der blandt andet skal bruges på at markedsføre varemærket som mere eksklusivt. (Forside, side 4-5)

BANKER PÅ STRIBE SÆNKER RENTEN PÅ KUNDERNES OPSPARINGSKONTI

Det bliver en dårligere forretning for danske opsparere at have deres penge stående i banken. En hel stribe banker er klar til at sænke indlånsrenterne på de særlige opsparingskonti, men i visse banker er der stadig gode renter at hente. (8-9)

TV-REKLAME FOR NOVOS FEDMEMIDDEL TOPPER I USA

En reklame for den danske vægttabsmedicin Wegovy var den tredjemest sete i juni blandt de amerikanske fjernsynsseere. (Side 10)

NYT STUDIE FINDER MULIG BIVIRKNING VED NOVOS SUCCESSTOF

Et nyt lille studie kæder stoffet semaglutid, som bruges i Wegovy og Ozempic, sammen med en øjensygdom, som kan føre til blindhed. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PENSIONERNE HAR HAFT ET FEDT FORÅR

De første tal fra de store pensionsselskaber viser afkast på 6-12 pct. til pensionsopsparere med over 20 år til pension og middel risiko på bare seks måneder. Det er mere end det forventede afkast på et år. Men der er stor forskel på selskabernes træfsikkerhed. (Forside, side 6-7)

MAERSK OFFSHORE WIND SER MARKED MED PLADS TIL FLERE AKTØRER

Maersk Offshore Wind ser en voldsom efterspørgsel efter de dyre skibe, der installerer havvindmøller, og nu vil selskabet med om bord. (Side 5)

CARLSBERG UNDER PRES FOR HØJERE BUD PÅ BRITISK OPKØBSMÅL

Carlsberg vil have fingre i læskedrikproducenten Britvic, og i juni blev to opsigtsvækkende bud fra den danske bryggerigigant offentliggjort. Men analytikerne er ikke overbeviste om, at det er en god handel. (Side 8-9)

PARTNERSKAB MELLEM CIP OG ANDEL SMULDRER

Copenhagen Infrastructure Partners og Andel indgik sidste efterår et partnerskab med henblik på at byde på to havvindprojekter ud for Sjællands kyst. Det partnerskab er nu droppet, og CIP vil ikke byde på parkerne, mens Andel leder efter nye partnere. (Side 10)

.\\˙ MarketWire