Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ennogie realiserer største ordreoptag i over et år

5/7 06:34

Ennogie oplevede i andet kvartal af 2024 det højeste ordreoptag i mere end et år.

Det oplyser selskabet, der laver solcelletage, i en meddelelse torsdag aften.

Meddelelsen er foranlediget af en artikel fra Børsen 4. juli, hvori selskabets nedadgående omsætning og en faldende aktiekurs omtales.

I artiklen fortæller en investor blandt andet til Børsen, at "alle røde lamper lyser i selskabets regnskaber," og at pengestrømmene er så stærkt negative, at "selskabet er truet på livet".

Omvendt mener storaktionæren Kim Mikkelsen, der ejer 45 pct. af Ennogie gennem en række selskaber, at det værste nok er overstået.

Artiklen har fået Ennogie til ekstraordinært at løfte en del af sløret for udviklingen i andet kvartal.

- Med baggrund i Børsens onlineartikel i dag den 4. juli og artikel i den trykte udgave den 5. juli om Ennogie Solar Group, melder vi nu ekstraordinært ud omkring vores ordreoptag for andet kvartal 2024 inden udsendelse af kvartalsmeddelelse i august, fremgår det af en meddelelse.

I andet kvartal havde Ennogie et ordreoptag på 16,3 mio. kr., hvilket vil gøre andet kvartal i år til det bedste siden første kvartal af 2023.

Sammenlignet med første kvartal af 2024 voksede ordreoptaget med 60 pct.

Resten af regnskabet for andet kvartal offentliggøres planmæssigt 30. august.

Ennogie faldt torsdag 8,2 pct. til 8,98 kr. Aktien er i år faldet 45,2 pct. og med mere end 70 pct. siden sin top i 33 kr. fra januar 2023.

Link til originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/investor/dansk-aktie-er-faldet-helt-fra-hinanden

.\\˙ MarketWire