Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA/tendens: Jobtal kan afgøre retningen - Macy's stiger på rygter om forsødet købstilbud

5/7 14:07

Efter lukkedagen torsdag i forbindelse med fejringen af USA's uafhængighedsdag er der almindelig handel på børserne i USA fredag.

En time inden startfløjtet på børserne i New York kommer der nye amerikanske jobtal, der kan afgøre, om det skal være en dag med stigninger - eller fald.

Umiddelbart peger futures på en flad åbning inden jobtallene.

Onsdag endte det brede S&P 500-indeks 0,5 pct. højere i rekordhøje 5537,02, og der var også rekord i Nasdaq-indekset efter en stigning på 0,9 pct. til 18.188,30.

Dow Jones-indekset faldt derimod marginale 0,1 pct. til 39.308.

Fredagens amerikanske jobrapport ventes ifølge Bloomberg News at vise, at der i juni blev skabt 190.000 nye job uden for landbruget sammenlignet med en jobskabelse på 272.000 nye job måneden før.

Imens ventes de gennemsnitlige timelønninger på månedsbasis at være steget 0,3 pct. mod 0,4 pct. i maj.

Selskabsspecifikt er der fokus på detailkæden Macy's, efter at Wall Street Journal har rapporteret, at Arkhouse Management og Brigade Capital Management ifølge unavngivne kilder har hævet deres købstilbud på selskabet til 6,9 mia. dollar.

Det første bud fra december lød på 21 dollar per aktie, men det blev i marts hævet til 24 dollar. Det nye bud skulle angiveligt lyde på 24,80 dollar per aktie.

I formarkedet stiger Macy's 8,8 pct. 19,50 dollar.

Der er i formarkedet derimod pres på aktien i kryptobørsen Coinbase, der falder 4,9 pct., efter at verdens største kryptovaluta, bitcoin, har ramt det laveste niveau siden februar.

På børsen i London falder bitcoin fredag 5,1 pct. til 55.383 dollar.

.\\˙ MarketWire