Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Paramount, Shell og Vattenfall

8/7 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

PARAMOUNTS BESTYRELSE ER INDSTILLET PÅ AT AFTALE SALG TIL SKYDANCE

Paramounts bestyrelse er indstillet på at gå med til at fusionere med det uafhængige studie Skydance. Bestyrelsen mødtes søndag for at godkende transaktionen, og en aftale kan annonceres umiddelbart efter. (PARAMOUNT’S BOARD SET TO AGREE SALE TO SKYDANCE)

WALL STREETS OPTIMISTISKE FORVENTNINGER SÆTTER EN HØJ BARRE FOR AMERIKANSKE VIRKSOMHEDER

Amerikanske virksomheder skal levere den højeste stigning i overskuddet i mere end to år, hvis de ikke skal skuffe de optimistiske Wall Street-analytikere. Det er en udfordring for yderligere aktiekursstigninger. S&P 500-aktier forventes at rapportere en indtjeningsvækst på næsten 9 pct. i andet kvartal. (WALL STREET’S UPBEAT EARNINGS EXPECTATIONS SET HIGH BAR FOR US COMPANIES)

BATTERIPRODUCENTEN SK ONS SALG SKUFFER

Den sydkoreansk producent af batterier til elektriske køretøjer SK On er i krise grundet skuffende salg af elbiler i Europa og USA. SK On er verdens fjerdestørste elbilbatteriproducent og leverer til de kinesiske giganter CATL og BYD og den sydkoreanske rival LG Energy Solution. (BATTERY MAKER SK ON DECLARES ‘EMERGENCY’ AS EV SALES DISAPPOINT)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

NETFLIX ANMODER CANADAS APPELDOMSTOL OM AT STOPPE NY SKAT

En industrigruppe, der repræsenterer Netflix, Walt Disney og andre amerikanske streamingselskaber forsøger at få en canadisk domstol til at stoppe myndighedernes planer om at tvinge dem til at fordele over 5 pct. af deres canadiske salg til at medfinansiere lokale nyheder og andet indenlandsk indhold. (NETFLIX, U.S. COMPANIES ASK CANADA APPEAL COURT TO STOP PROPOSED TAX ON STREAMING REVENUE)

SHELL VIL BLIVE RAMT AF NEDSKRIVNING PÅ OP TIL 2 MIA. DOLLAR

Shell forventer at nedskrive op til 2 mia. dollar efter skat efter at have forsinket opførelsen af en større biobrændstof-fabrik i Rotterdam samt salget af et kemikalieraffinaderi i Singapore. (SHELL TO TAKE IMPAIRMENT HIT OF UP TO $2 BILLION)

NORDEA STÅR OVER FOR RETSSAG I DANMARK FOR MANGLER VED BEKÆMPELSE AF HVIDVASK

Storbanken Nordea over for en retssag i Danmark relateret til manglende overholdelse af reglerne om bekæmpelse af hvidvask. En tidligere reserveret hensættelse vil ifølge banken være nok til at dække omkostningerne. (NORDEA FACES COURT CASE IN DENMARK OVER ANTI-MONEY-LAUNDERING SHORTCOMINGS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

LABOUR VIL KRÆVE JOBGARANTIER I TATA-FORHANDLINGER

Den nye britiske regering vil presse på for at få "jobgarantier" som en del af forhandlingerne med Tata Steel om fremtiden for dets Port Talbot-stålværk. Regeringen skal underskrive en støttepakke på 500 mio. pund, som den tidligere regering aftalte med Mumbai-baserede Tata Steel til at hjælpe med finansieringen af en lysbueovn med mindre CO2-udledning. (LABOUR SET TO DEMAND JOB GUARANTEES IN TATA TALKS)


HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

ASML MENER KINA ER TI ÅR BAGUD NÅR DET KOMMER TIL CHIPS

Den nye chef for Europas mest værdifulde teknologikoncern, ASML's Christophe Fouquet er imod yderligere begrænsning af eksporten til Kina. Kun det hollandske firma har en teknologi, der kan producere de mest avancerede halvledere i verden. Så Vesten skader sig selv. (ASML-CHEF: „CHINA HINKT BEI DEN CHIPS ZEHN JAHRE HINTERHER“)


THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

JAPANS DIGITALE UNDERSKUD KAN VÆRE EN GOD TING

De milliarder af dollar, der flyder fra Japan til Apple, Amazon og Microsoft, kan i sidste ende være mere positivt end negativt. Det digitale underskud er vokset, fordi flere virksomheder og enkeltpersoner bruger digitale tjenester, hvilket betyder, at digitaliseringen er accelereret. (JAPAN’S DIGITAL DEFICIT MIGHT BE A GOOD THING)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE AKTIER FANGET I "SEKULÆRT NEDAGÅENDE SPIRAL" IFØLGE MORGAN STANLEY

Morgan Stanley nedjusterede kinesiske aktier i januar 2021, der har vist sig at være tæt på toppen af en mega markedscyklus. Verdens næststørste aktiemarked toppede, og gik ind i en nu treårig nedtur. (CHINESE STOCKS MIRED IN ‘SECULAR BEAR MARKET’, MORGAN STANLEY STRATEGIST SAYS)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

VATTENFALL KØBER EN AF VERDENS STØRSTE VINDMØLLER

Vattenfall har bestilt en af verdens største vindmøller til det, der efter planen skal være virksomhedens hidtil største havvindmøllepark i Tyskland. Og for nylig vandt den statsejede elgigant et udbud på et endnu større multimilliardprojekt i Holland. (VATTENFALL KÖPER ETT AV VÄRLDENS STÖRSTA VINDKRAFTVERK)

.\\˙ MarketWire