Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tysk fagforeningschef forudser størst jobtab hos DB Schenker ved DSV som ny ejer

8/7 14:41

Antallet af tabte job vil være størst hos DB Schenker, hvis DSV ender som ny ejer.

Det er den klare overbevisning hos Stefan Thyroke, der står i spidsen for den tyske fagforening Ver.di og sidder i bestyrelsen hos netop DB Schenker, skriver Finans.

- Vi nærer os ingen illusioner. Hvis DSV vinder kapløbet, vil jobtabet formentlig være det største, siger han til Finans.

I sidste uge trak A.P. Møller-Mærsk sig fra opkøbsræset, og dermed står tre mulige købere tilbage, hvis man skal tro de mange markedsrygter. Foruden DSV er der tale om et kapitalfondskonsortium bestående af CVC med de statslige investeringsfonde ADIA fra Abu Dhabi og GIC fra Singapore bag sig samt det saudisk rederi Bahri.

DSV har gentagende gange været fremhævet som en af favoritterne blandt analytikere. Samtidig har logistikselskabet den klare ulempe, at danskerne er kendt for at skære en organisation til, når de overtager et selskab, og det kan skabe frygt blandt medarbejderne.

Link til originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE17252625/tysk-fagforeningsboss-stempler-ind-i-opkoebsdebat-frygter-dsvs-sparekniv/

.\\˙ MarketWire