Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renten stiger svagt frem mod amerikanske tal

12/7 11:45

De danske renter tikker en smule op i middagshandlen forud for eftermiddagens amerikanske nøgletal. Her venter endnu et kapitel i inflationshistorien, når der kommer tal for producentpriserne i juni.

Opgørelsen kommer i kølvandet på torsdagens inflationsrapport, der viste sig svagere end ventet og sågar et fald på månedsbasis. Det sendte torsdag renterne ned.

Den toneangivende tiårige danske rente ligger ved middagstid i 2,48 pct. og 4 basispoint højere end ved lukketid torsdag.

- Hvad angår de danske renter og det brede marked, er de amerikanske producentpriser det mest interessante nøgletal i dag. Hvis vi ser deciderede fald i udviklingen i producentpriserne, kan det forstærke den udvikling vi så i går og sende renterne længere ned, skriver cheføkonom Søren Kristensen fra Sydbank i et notat.

Økonomerne venter ifølge estimater fra Bloomberg at producentpriserne stiger til 2,3 pct. fra 2,2 pct. måneden inden.

Senere på dagen er der Michigan-tillidsindeks, der under normale omstændigheder også kan være retningsgivende for de finansielle markeder.

Her ventes et indeks på 68,5 mod 68,2 i maj.

.\\˙ MarketWire