Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Alphabet, Amazon og Goldman Sachs

15/7 06:22

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

GOOGLES MODERSELSKAB FORHANDLER OM KØB AF CYBERSIKKERHED-START-UP WIZ

Googles moderselskab, Alphabet, forhandler om køb af cybersikkerhedsselskabet Wiz for omkring 23 mia. dollar. Der er dog stadig var en risiko for, at handlen falder fra hinanden, men hvis den lykkes, vil det være det største opkøb i teknologigruppens historie. (GOOGLE PARENT IN TALKS TO BUY CYBER SECURITY START-UP WIZ FOR $23BN)

GOLDMAN UDFORDRER CENTRALBANKKRAV OM AT ØGE KAPITALEN EFTER STRESSTEST

Goldman Sachs appellerer til den amerikanske centralbank og udfordrer kravene i myndighedernes seneste "stresstest", som skal tvinge Wall Street-banken til at øge kapitalen. Goldman Sachs hævder, at Federal Reserves resultater ikke afspejler det arbejde, banken har gjort for at øge stabiliteten i forretningen. (GOLDMAN CHALLENGES FED’S DEMAND IT HOLD MORE CAPITAL AFTER STRESS TEST)

BATTERIPRODUCENTS KURSSTIGNING VÆKKER HÅB OM VENDING FOR ELBILSALG

Amerikanske batteriproducenter insisterer på, at afmatningen i efterspørgslen efter elkøretøjer er midlertidig, da et stærkt salg i andet kvartal i Nordamerika tyder på, at kunderne fortsat er ivrige efter at blive grønne. Batteriproducenten QuantumScapes aktie steg 52 pct. i sidste uge efter meddelelsen om en betaling på 130 mio. dollar fra Volkswagen for teknologi-royalties. (BATTERY MAKER’S SURGE RAISES HOPE OF TURNAROUND FOR EV VEHICLES SALES)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

SVINEKØDSPRODUCENTEN SMITHFIELD PLANLÆGGER AMERIKANSK BØRSNOTERING

Det kinesiske moderselskab til Smithfield Foods, WH Group, planlægger at børsnotere Smithfields forretning i USA og Mexico på New York Stock Exchange eller Nasdaq. Det fremgår af en meddelelse til Hongkong-børsen, hvor WH, der er verdens største svinekødsproducent målt på salg, er børsnoteret. (PORK PRODUCER SMITHFIELD PLANS U.S. STOCK LISTING)

AMAZON RAMMER PRIME TIME FOR INDTJENINGSVÆKST

Dette års Prime Day – som er Amazons opdigtet helligdag – kommer samtidig med, at teknologigigantens investorer allerede har god grund til at fejre udviklingen. Salgsvæksten er genoplivet og en endnu mere robust forbedring af bundlinjen har givet stabile kursgevinster i løbet af det seneste halvandet år. Nu er aktiekursen på et rekordhøjt niveau og selskabets markedsværdi over 2000 ma. dollar. (AMAZON HITS PRIME TIME FOR EARNINGS EXPANSION)

DET ER PÅ TIDE, AT FED AFSLUTTER VENTETIDEN

Spørgsmålet i de finansielle markeder efter torsdagens overraskende svage inflationsdata er, hvorfor vente til september? Det ser ikke længere ud til at være grund til, at Federal Reserve fortsat udsætter en rentenedsættelse, og at vente for længe indebærer i sig selv risici. (IT’S TIME FOR THE FED TO END THE WAITING GAME)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

LONDON GATEWAY STÅR TIL AT OVERHALE FELIXSTOWE SOM STORBRITANNIENS STØRSTE HAVN

Åbningen af en ny kaj i London Gateway p å den nordlige bred af Themsen vil være startsignal til en hård kamp med Felixstowe om at blive Storbritanniens førende havn. London Gateway vil udvide kajkapaciteten til at kunne at håndtere fire ultrastore containerskibe på en gang. (LONDON GATEWAY LOOKS TO OVERTAKE FELIXSTOWE AS UK’S BIGGEST PORT)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

STOR INTERESSE FOR KLIMABESKYTTELSESAFTALER

Klimabeskyttelsesaftaler som et nyt instrument fra økonomiministeriet er blevet godt modtaget. Men på baggrund af den vanskelige budgetsituation er det usikkert, hvor mange penge der vil kunne fordeles i fremtiden. (HOHES INTERESSE AN DEN KLIMASCHUTZVERTRÄGEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

95 PCT. AF JAPANERE FØLER EFFEKTEN AF STIGENDE PRISER IFØLGE UNDERS Ø GELSE

95 pct. af den japanske befolkning kan mærke, at priserne er steget over det seneste år, ifølge en undersøgelse fra Bank of Japan. Den viser, at de fleste fortsat mærker virkningen af vedvarende prisstigninger for daglige fornødenheder efter svækkelsen af den japanske valuta. (95% IN JAPAN FEEL IMPACT OF RISING PRICES, BOJ SURVEY SHOWS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE START-UP VIRKSOMHEDEN MED GLOBALE AMBITIONER STÅR TIL SUCCES

Kinesiske nystartede virksomheder med globale ambitioner er attraktive investeringsmål, ifølge et Shanghai-baserede venturekapitalfirma. Trods udfordringer fra den økonomiske afmatning til den langvarig ejendomsnedtur stod den kinesiske økonomi for 30 pct. af den globale produktion, hvilket positionerer de kinesiske virksomheder godt til global ekspansion. (CHINESE START-UPS WITH GLOBAL AMBITIONS POISED FOR SUCCESS: HEAD OF VC FUND)

.\\˙ MarketWire