Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Nordea, Danske Bank og Gjensidige

16/7 06:32

BØRSEN

INVESTORER STRAFFER NORDEA FOR REGNSKAB - SKUFFELSE OVER LANG UDSIGT TIL AKTIETILBAGEKØB

Nordeas regnskab for andet kvartal var stort set som forventet. Men investorerne var skuffede over, at tilbagekøb af bankens aktier tidligst bliver til næste år. (Forside, side 8-9)

FINANSMARKEDERNE FORBEREDER SIG PÅ TRUMP-SEJR

En Trump-sejr vil være positivt for aktier i USA, mens det giver øget risiko for stigende inflation, vurderer flere kilder. (Side 4)

EU UDVIDER UNDERSØGELSEN AF KINESISKE VINDMØLLER

Bekymringen for kinesiske rivaler med mulig massiv statsstøtte i ryggen har længe ulmet i den trængte vindindustri. Nu har EU-Kommissionen udvidet sin undersøgelse af kinesiske vindmøller. (Side 10)

GJENSIDIGES TAB PÅ DANSKE PRIVATKUNDER ØGER

Danske privatkunder giver underskud i Gjensidige, der er det fjerdestørste forsikringsselskab i Danmark. Men præmievækst giver landechef tro på, at det vil vende. (Side 11)

KINAS TOPLEDELSE SKAL LÆGGE EN PLAN FOR AT SLIPPE UD AF SLØJ VÆKST

Kina er i boligkrise og forbrugskrise. Landets økonomi skal tilbage på sporet, og denne uges tredje plenum sætter retningen for den økonomiske politik. (Side 16-17)


BERLINGSKE BUSINESS

NORDEAS HVIDVASKSAG KAN BLIVE DYRERE FOR BANKEN END FØRST ANTAGET

Det kan blive mere bekosteligt end forventet, når Nordeas hvidvasksag skal afgøres. Nordea erkender at have brudt reglerne, men har valgt, at sagen skal føres i Københavns Byret, hvilket formentlig skyldes, at banken og anklagemyndigheden ikke har kunnet blive enige om et forlig. (Side 7)

TYSKLAND SMIDER KINESISKE HUAWEI UD AF MOBILNETTENE

Mange danskeres mobil- og datatrafik løber stadig igennem de centrale tyske mobilnet, selv om EU for længst har villet sætte Huawei og konkurrenten ZTE på porten af sikkerhedsgrunde. Nu ændrer det sig dog, da Tyskland har besluttet at forbyde udstyr fra de to kinesiske firmaer. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FINANSHUSE RISIKERER MEDSKYLD I BRUD PÅ MENNESKERETTIGHEDER

Danske finanskæmper risikerer at medvirke til krænkelser af menneskerettigheder i Gaza. Det er konsekvensen, hvis Danske Bank, Velliv, AP Pension og Sampension holder fast i deres investeringer i selskaber med tvivlsomme aktiviteter i den krigshærgede region. (Forside, side 4-5)

BØRSMARKED SPEKULERER I AFSLUTNING PÅ NYT FRAGT-BONANZA

En række shippingaktier har taget et markant dyk i løbet af juli. Forlydender om en snarlig fredsaftale i Mellemøsten har muligvis fået investorerne til at tro, at rederiernes indtjeningsboom snart får en ende. (Side 6-7)

KINA HOLDER TOPMØDE OM LANDETS ØKONOMI MEN ANALYTIKERNE ER IKKE GLADE

Kinas økonomi, der tidligere syntes ustoppelig, sidder fast i en sump af problemer. Så nu står yderligere og gennemgribende uddybelse af reformer og avancering af modernisering højt på programmet. (Side 8-9)

NORDEA SER FREM TIL AT AFSLUTTE HVIDVASKSAG I RETTEN

Nordea har hensat knap 710 mio. kr. til den hvidvasksag, som banken netop er blevet tiltalt i. Topchef Frank Vang-Jensen forventer, at det er tilstrækkeligt til at betale den kommende bøde. (Side 10)

.\\˙ MarketWire