Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Europa/middag: Hugo Boss i laveste niveau siden 2021 efter nedjustering

16/7 13:05

En negativ stemning præger tirsdag tidligt fortsat de europæiske aktiebørser.

Allerede fra dagens begyndelse faldt markedet lidt tilbage i Europa, og det er der ikke ændret synderligt på ved 13-tiden, hvor det brede Stoxx Europe 600-indeks ligger 0,4 pct. lavere.

Sektorerne materialer og cyklisk forbrug trækker ned med fald på omkring 0,8 pct., mens kun ejendomssektoren ligger i plus - med beskedne 0,3 pct.

Det franske genforsikringsselskab Société Commerciale de Réassurance, Scor, ligger i bunden af indekset med et fald på 25 pct., efter at selskabet har nedjusteret forventningerne med henvisning til resultatet inden for livsforsikring og sundhed.

Det er i den grad også en skidt dag for det tyske modeselskab Hugo Boss, som tirsdag morgen sænkede forventningerne til hele året, da efterspørgslen på luksusvarer navnlig i Kina er under pres.

Hugo Boss venter nu en driftsindtjening i år på 350-430 mio. euro mod en tidligere prognose på 430-475 mio. euro.

Aktien dropper på børsen i Frankfurt med 8,4 pct. til 37 euro, hvilket er det laveste niveau siden 2021.

I London er der derimod kursrevanche til Ocado Group, der stiger 12,9 pct. efter et fald mandag på 10,4 pct.

Selskabet, der er specialist i tekniske løsninger til supermarkeder, har løftet sine forventninger til pengestrømmene i år og samtidig mindsket sit underskud i første halvår.

Det sker, til trods for at kunderne har været tilbageholdende med ordrer på robotlagre - noget, der ellers er udset til at være Ocado Groups vækstmotor i de kommende år.

Det ventes nu, at de underliggende pengestrømme vil stige med 150 mio. pund mod tidligere 100 mio. pund.

I første halvår er underskuddet næsten blevet halveret til 153,9 mio. pund, hvor analytikerne ifølge estimater fra Bloomberg havde ventet et tab på 178,7 mio. pund.

.\\˙ MarketWire