Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck-topchef ser totrinsraket bringe selskabet ind i ny vækstperiode

16/7 13:54

Lundbecks relativt nye topchef, Charl van Zyl, er i gang med at lægge fundamentet til en ny vækstperiode for den over 100 år gamle virksomhed, der i dag er udfordret af en patentkløft hen mod slutningen af årtiet.

En totrinsraket kan katapultere selskabet ind i en ny finansiel virkelighed på sigt, siger Charl van Zyl i et interview med Finans.

- Lundbeck er større end os. Vi er her for at forberede virksomheden til det næste årti. Og for mig personligt er det en langsigtet mission. Virksomheden har brug for stabilitet. Den har haft flere topchefer på kort tid, så for mig handler det om at bygge langsigtet vækst, siger han.

Det første trin er lanceringen af et af de tre lægemidler, som Lundbeck i dag er i færd med at udvikle mod migræne, multiple sklerose og flere sjældne hjernesygdomme.

Næste trin er at knække nøden til store hjernesygdomme som Alzheimers eller Parkinsons.

- Hvis vi klarer os godt der, kan vi se frem til markant vækst, for det er områder med store samfundsproblemer, aldrende befolkninger, behov for mental sundhed og en krævende psykiatri, siger han til Finans.

Link til orginalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE17240716/ny-topchef-vil-sende-presset-medicinalselskab-op-i-ny-liga/?st=1

.\\˙ MarketWire