Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Roche med positive resultater fra studier med vægttabspille

17/7 09:28

Det schweiziske medicinalselskab Roche har onsdag morgen præsenteret opløftende resultater fra tidlige studier med en pille til behandling af fedme og type 2-diabetes.

Aktien i Roche stiger fra åbningen onsdag med 7,4 pct., skriver Bloomberg News.

Toplinjeresultaterne fra et fase 1-klinisk forsøg viser ifølge det schweiziske selskab, at behandlingen med det orale lægemiddel CE-996 i deltagere med fedme og uden type 2 diabetes resulterede i et placebo-justeret gennemsnitligt vægttab på 6,1 pct. inden for fire uger.

- Vi er glade for at se det klinisk meningsfulde vægttab hos mennesker, der behandles med vores orale GLP-1-terapi CT-996, som i sidste ende kan hjælpe patienter med både kronisk vægtkontrol og glykæmisk kontrol, siger Roches forskningsdirektør Levi Garraway, i meddelelsen.

I øjeblikket sidder Novo Nordisk og Eli Lilly tungt på tronen på markedet for midler til fedmebehandling, men Roche er en blandt flere potentielle konkurrenter til at tage kampen om det gigantiske marked op i fremtiden.

Muligvis under indflydelse af de opløftende resultater fra Roche falder Novo Nordisk på børsen i København fra åbningen onsdag med 3,2 pct. til 940 kr. Zealand Pharma falder desuden 5,0 pct. til 888 kr.

.\\˙ MarketWire