Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renten falder minimalt inden amerikanske nøgletal

17/7 12:16

Det danske obligationsmarked byder onsdag på let faldende renter.

Dermed ligger renten på den toneangivende tiårige statsobligation midt på dagen i 2,40 pct., hvilket er 1 basispoint lavere end dagen forinden. Den ledende renter er faldet 4 basispoint både mandag og tirsdag.

Først senere på dagen er der nøgletal til at præge udviklingen. Det sker i første omgang med den endelige opgørelse for de europæiske forbrugerpriser i juni, og senere venter en stribe tal om det amerikanske boligbyggeri og industriproduktionen.

I eftermiddag taler desuden Thomas Barkin, der er chef for den amerikanske centralbanks afdeling i Richmond, og Christopher Waller, der er medlem af styrelsen i Federal Reserve.

Først på nøgletalsprogrammet er den endelige forbrugerprisopgørelse for eurozonen i juni, der er landet på 2,5 pct., som også var ventet. Dermed var inflationen let faldende til fra 2,6 pct. i maj.

I USA ventes antallet af byggetilladelser stort set uændret fra måneden før. Økonomerne spår ifølge Bloomberg News 1.400.000 byggetilladelser mod 1.399.000 i maj. Det påbegyndte boligbyggeri ventes samtidig at være steget til 1.300.000 fra 1.277.000.

Til gengæld ventes industriproduktionen at være gået ned i gear i juni. Her ventes en vækst på 0,3 pct. fra 0,7 pct. måneden før.

.\\˙ MarketWire