Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab/Jefferies: Godt Darzalex-salg men fokus er på kommende opdateringer fra pipelinen

17/7 13:42

Genmabs partner Johnson & Johnson (J&J) havde en lidt større omsætning fra salget af Darzalex i andet kvartal end ventet, men i den nære fremtid er det opdateringer fra det danske biotekselskabs pipeline, der er i fokus.

Det skriver finanshuset Jefferies i en kommentar til J&J's tal for Darzalex, som det sælger på en licensaftale med det danske firma.

Analytiker hos Jefferies Peter Welford noterer, at Johnsons rapporterede Darzalex-salg i andet kvartal på 2,88 mia. dollar ligger 3-4 pct. over konsensusestimaterne og Jefferies' eget skøn.

Men i forhold til aktiekursen for Genmab er det mere selskabets udviklingspipeline, der er i fokus, vurderer Welford.

- På kort sigt er der fokus på, at Epkinly (Genmabs kræftmiddel, red) fastholder sin lanceringskurs i USA, opdaterede Acasunlimab-lungekræftdata på WCLC-lungekræftkonferencen og de første 1042-resultater, skriver analytikeren i en kommentar.

Sidstnævnte omfatter en immunterapi, som går under navnet Gen 1042, hvor der er behov for mere arbejde med dosering, før der træffes beslutning om studier i en senere fase. De resultater vil sandsynligvis foreligge på et videnskabeligt møde i fjerde kvartal, vurderer Jefferies.

Finanshuset er begejstret for pipelinen på længere sigt, "men ser en udfordrende vej i forhold til en katalysator for aktien på på kort sigt."

Genmab-aktien ligger onsdag ved 13.30-tiden 1,4 pct. lavere i 1802 kr. - vel at mærke i et negativt danske aktiemarked, hvor eliteindekset falder 2,2 pct.

.\\˙ MarketWire