Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med overskudsgrader, rentedyk og cybertrusler

18/7 06:32

BØRSEN

OVERSKUDSGRADEN DYKKER BLANDT DE DANSKE BILDYNASTIER

Gennem flere år har Danmarks største bildynastier set indtjeningen vokse og vokse, men nu er det forbi. En grim cocktail bestående af udfordrede marginaler i alle led i bilindustrien samt faldende priser på brugte biler har ramt virksomhederne. (Forside, side 6-7)

STATENS GASSELSKAB SKIFTER KURS: SATSER PÅ OPBEVARING AF CO2

Den oprindelige opgave for statens gasselskab er så småt ved at forsvinde, og det får direktøren til at satse på ny forretning, der kan bidrage med millioner af kroner. (Side 4)

DELE AF FINANSSEKTOR OVERHALER BANKER PÅ KVINDER I TOPPEN

Pensions- og forsikringsselskaberne har flere kvinder i direktionerne end bankerne. AP Pension har de seneste år arbejdet på at få en ligelig kønsbalance i toppen. (Side 8)

URSULA VON DER LEYEN STYRER MOD FEM ÅR TIL I SPIDSEN FOR EU

Ursula von der Leyen kan højst sandsynligt fortsætte som formand for EU-Kommissionen med støtte fra både den grønne gruppe og enkelte politikere på den yderste højrefløj. (Side 13)

BANKER UENIGE OM EUROPÆISK RENTEDYK TIL SEPTEMBER

Sommerstemningen har ramt ECB. Forventningen er, at denne uges rentemøde bliver helt udramatisk. Dramatik kan derimod vente i september. (Side 14)


BERLINGSKE BUSINESS

CYBERTRUSLEN MOD DANMARK VOKSER VIRKSOMHEDER OVER HOVEDET

I internettets afkroge er en offensiv i gang. Mængden af hackerangreb er eksploderet, men mange små og mellemstore virksomheder har ikke gennemført helt basale it-sikkerhedstiltag. Det får cyberforskere og branchefolk til at slå alarm. (Forside, side 4-5)

VERDENS ELNET BRYDER SAMMEN UNDER DEN STIGENDE VARME

Elnettene, der skal sikre strøm i stikkontakterne, er slet ikke fulgt med tiden, og det vil kræve massive investeringer at sikre dem mod konstante og farlige nedbrud, viser nye beregninger. (Side 8)

GRØN DANSK ELPRODUKTION KAN IKKE FØLGE MED FORBRUGET

Det vil koste et trecifret milliardbeløb at sikre tilstrækkeligt med strøm og varme til danske hjem. (Side 8)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

OMVENDT LOGIK: VISSE FLEKSLÅN ER NU DYRERE END FAST RENTE

De seneste ugers rentefald har gjort det toneangivende 4 pct.-lån endnu mere attraktivt. Med en kurs tæt på 98 er det nu billigere eller på niveau med flere rentetilpasningslån. (Forside, side 10)

KAPITALFORVALTERE ER BLEVET MAGELIGE – OG DET ER EN ADVARSEL

En ny undersøgelse fra storbanken Bank of America viser, at verdens institutionelle investorer er optimistiske i forhold til fremtiden, men det er også et varsel til investorerne, mener analytikere. (Side 4-5)

TRENDSALES LUKKER OG SLUKKER MED STIGENDE SALG MEN ENDNU ET UNDERSKUD

Trendsales lukker som følge af den konkurrenten Vinteds opkøb i foråret. Nu har gensalgsplatformen offentliggjort sit sidste hele regnskab med underskud. (Side 5)

TRANSPORTSELSKAB ØGER SIT OVERSKUD PÅ SJETTE ÅR

Anneberg Transport forbedrede overskuddet for sjette år i træk og overgik egne forventninger, selvom bruttofortjenesten faldt. (Side 9)

.\\˙ MarketWire