Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/åbning: Marginalt dansk rentefald inden ECBs rentemøde

18/7 08:34

Der er som ventet ingen væsentlige ændringer i renteniveau fra åbningen på handlen med danske statsobligationer torsdag.

Renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation åbner i 2,39 pct. Det er et fald på 1 basispoint i forhold til slutniveauet onsdag.

Det er småt med store begivenheder i dagens løb, hvor højdepunkterne er afslutningen af det pengepolitiske møde i Den Europæiske Centralbank, ECB, samt de ugentlige tal for nye ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse i USA.

ECB ventes ikke at gøre meget væsen af sig. Renten ventes at blive fastholdt på samtlige planer, men der kan komme lidt bevægelse i markedet, hvis centralbankchef Christine Lagarde indikerer ændringer i den hidtidige vurdering af inflationsbilledet.

Lagarde indleder pressekonferencen efter mødet 14.45 - et kvarter efter selve rentemeddelelsen fra ECB.

Dagens anden halvvigtige begivenhed er antallet af nytilmeldte ledige i USA i sidste uge.

Tallene har fået en renæssance i takt med det øgede fokus på det amerikanske arbejdsmarked fra den amerikanske centralbanks side.

Arbejdsmarkedsdataene følges op af Philadelphia Fed-indekset samt de ledende indikatorer.

.\\˙ MarketWire