Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Oliekartel vil fastholde prognose: Gradvis forøgelse starter i oktober

18/7 11:04

Organisationen af Olieeksporterende Lande og organisationens allierede har ingen planer om at ændre på produktionen, når den samlede gruppe kendt som Opec+ mødes i august.

I stedet ventes Opec+ at fastholde sine planer om gradvist at hæve den daglige olieproduktion gradvist fra oktober med 2,2 mio. tønder om dagen.

Det skriver Bloomberg News.

Opec+ har igennem tæt på to år frivilligt valgt at begrænse produktionen for at understøtte oliepriserne. Da olieorganisationen offentliggjorde sin intension om at øge produktionen senere på året, blev det da også i første omgang mødt med et fald i oliepriserne.

Det fik Opec+ til dengang at påpege, at produktionsløftet til enhver tid kunne udskydes.

Sidenhen har niveauet stabiliseret sig omkring 85 dollar for en tønde af nordsøolien Brent. Det nuværende prisniveau har givet Opec+ ro til at løfte produktionen, når det vurderes passende.

Det bliver dog ikke ved mødet i august, hvor kilder tæt på medlemlandenes udsendte har gjort klart over for Bloomberg News, at der ikke vil blive anbefalet et produktionsløft.

.\\˙ MarketWire