Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Noble vil afnoteres fra børsen i København

19/7 06:35

Borerigselskabet vil afnoteres fra fondsbørsen i København, oplyser selskabet torsdag aften.

Aktien vil i stedet forblive handlet på børsen i New York.

- Efter en grundig gennemgang, vurderer selskabet, at handelsvolumen i de danske aktier på Nasdaq ikke længere retfærdiggør udgifterne og de administrative krav, der er associeret med at fastholde en dobbeltnotering. Selskabets notering på New York Stock Exchange giver aktionærerne tilstrækkeligt med likviditet, da New York Stock Exchange står for cirka 99 pct. af handelsvolumen, skriver Noble i en meddelelse til fondsbørsen.

Borerigselskabet er dobbeltnoteret, fordi det indeholder aktiviteterne fra det tidligere Maersk Drilling, der blev smeltet sammen med Noble i 2022.

Noble venter, at afnoteringen i København vil blive gennemført mod slutningen af 2024 eller i starten af 2025. Der er dog endnu ikke sat dato på den formelle ansøgning om afnotering til Nasdaq OMX, der driver fondsbørsen i København.

Aktionærerne i Noble, der sidder på dansknoterede aktier, vil få muligheden for at flytte disse til en notering i New York, oplyser Noble desuden.

.\\˙ MarketWire