Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens obligationer: Renten tikkede roligt op

19/7 17:00

Der herskede fredag ro på det danske obligationsmarked, hvor renten langsomt tikkede i vejret dagen igennem uden de store input udefra.

Den tiårige danske toneangivende statsobligation endte i 2,43 pct., hvilket var 4 basispoint højere end torsdag.

Over hele ugen blev det til et fald på 2 basispoint fra fredagen inden.

Der var stort set ingen vigtige økonomiske data i kalenderen fredag, som handlerne skulle forholde sig til.

Den danske beskæftigelse viste et stort set uændret antal lønmodtagere i maj, mens de tyske producentpriser i juni aftog som ventet.

Kort før markedslukning gik den magtfulde chef for den amerikanske centralbaks afdeling i New York, John C. Williams, på talerstolen. Det var dog ikke noget, der nåede at få indvirkning på handlen i Danmark.

John C. Williams er et af de tungeste medlemmer af Federal Reserves renteudvalg, Federal Open Market Committee (FOMC), og medlemmet fra New York har på linje med centralbankens øverste chef, Jerome Powell, altid stemmeret, når udvalget træder sammen.

Renteudvalget holder næste møde 31. juli, hvilket betyder, at der er "blackout period", hvor ingen medlemmer må udtale sig, fra lørdag og frem til mødet.

.\\˙ MarketWire