Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Blackrocks strateger ser fald i S&P 500-indekset som en købsmulighed

22/7 17:42

Strateger hos Blackrocks Investment Institute, der er verdens største kapitalforvalters analyseafdeling, ser sidste uges udsalg på de amerikanske aktiemarkeder som en købsmulighed.

Sidste uges fald blev på 2 pct. for det brede S&P 500-indeks, hvilket var det største ugentlige fald i tre måneder, mens det teknologitunge Nasdaq-indeks var endnu hårdere ramt med et minus på 3,7 pct.

- Vi ser faldet som en mulighed for at købe aktier, skriver Wei Li, Blackrocks Investment Institutes global investeringsstrateg, ifølge Bloomberg News.

Blackrocks analyseafdeling gentager sin positive overvægtsanbefaling for amerikanske aktier og temaet for kunstig intelligens og tilføjer, at udbygning og indførelse af teknologien skaber muligheder på tværs af sektorer.

Strateger fra Blackrock anbefaler, at man ser igennem den kortsigtede støj med sidste uges optur for small-cap-segmentet, da de store teknologiselskaber ventes at fortsætte opturen på aktiemarkedet på baggrund af positive regnskaber.

Der kan dog komme flere muligheder for at købe sig ind i teknologiaktierne vurderer strategerne fra Blackrock, der henviser til muligheden for pludselige fald senere på sommeren med reduceret handelsaktivitet, hvilket kan øge udsvingene på aktiemarkederne.

.\\˙ MarketWire