Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Carlsberg, Better Energy og Spies

23/7 06:32

BØRSEN

KAMALA HARRIS ER BAGUD I FORHOLD TIL TRUMP I MÅLINGER

Kamala Harris kan potentielt hente nogle vælgere hos de amerikanere, der hverken vil stemme på Biden eller Trump. Men hun er bagud i forhold til Trump, hvis man skal tro målinger. (Forside, side 4-10)

BIDENS EXIT KAN UDLØSE UDSVING PÅ AKTIEMARKEDET

Markederne var ved at forberede sig på en Trump-sejr. Men den sandsynlighed er reduceret nu, vurderer flere investorer. (Side 7)

BETTER ENERGY PÅ VEJ MOD MILLIARDHANDEL

Flere store virksomheder, der beskæftiger sig med energi, er blevet handlet de seneste par år. Nu åbner Better Energy via investeringsbanken Carnegie mulighederne til at finde en medejer til selskabet. (Side 12)

MANGEL PÅ ARBEJDSKRAFT SKABER JOB HOS ROBOTOOL

Robotool tabte halvdelen af omsætningen – men efter pæn vækst nogle år tror ejer på endnu mere. (Side 13)

SPIES INVESTERER EFTER ÆNDREDE REJSEMØNSTRE

Charterturister vil bruge flere penge på rejser, og det sætter Spies i gang med at opgradere porteføljen af hoteller. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

GIGANTISK IT-NEDBRUD VAR VERDENS HIDTIL VÆRSTE

Computere kloden over blev lammet, da en lille fil, som indeholdt en opdatering af et antivirusprogram, blev sendt ud. Nedbruddet sætter fokus på den enorme afhængighed af ganske få it-leverandører. (Side 3)

META DROPPER AVANCERET KUNSTIG INTELLIGENS I EUROPA

Facebook-koncernens nye sprogmodel, der arbejder med tekst, billeder, video og lyd, vil ikke kunne bruges i Europa foreløbig på grund af »uforudsigelig« lovgivning. (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FØRST EKSPLODEREDE INDTJENINGEN MEN NU STYRTDYKKER OVERSKUDDET I ENERGIINDUSTRIEN

Mens krig i Ukraine, sabotage på gasledningerne Nord Stream og et energimarked i kaos forgyldte de danske energikøbmænd, er der faldet anderledes ro på i 2023. Flere steder er bundlinjen decideret kollapset. (Forside, side 6-7)

CARLSBERG HOLDER FAST TRODS NEDGANG OG NYE AFGIFTER PÅ VIETNAMESISK MARKED

Det vietnamesiske ølmarked er under pres, mens regeringen har varslet nye statslige afgifter på alkohol. Hos Carlsberg er der dog ingen planer om at skrue ned for ambitionerne på det asiatiske marked. (Side 2)

SOLENERGI GÅR FREM OG SKABER STORE UDFORDRINGER FOR ELMARKEDET

Sol- og vindstrøm satte rekord i elnettet i 2023. Alligevel var den gennemsnitlige elpris historisk høj, når der ses bort fra energikrisen i 2021 og 2022. (Side 8)

.\\˙ MarketWire