Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stor efterspørgsel på jagerfly får Lockheed Martin til at opjustere

23/7 13:57

En mere usikker verden har øget efterspørgslen på blandt andet jagerfly og radarsystemer, og det kan mærkes hos den amerikanske våbenproducent Lockheed Martin, der nu løfter forventningerne til året.

Det er navnlig selskabets F35 og F16-fly, der - sammen med salget af helikoptere og radarsystemer - har været sikre et samlet salg på 18,1 mia. dollar. Her havde analytikerne ventet 17,1 mia. dollar ifølge estimater fra Bloomberg.

- I løbet af de sidste par måneder har Lockheed Martins ansatte, systemer og platforme igen demonstreret deres evne til at øge sikkerheden i Østeuropa, Det Røde Hav og i Mellemøsten, udtaler administrerende direktør Jim Taiclet i regnskabet.

Efterspørgslen ventes at vedblive året igennem og selskaber venter nu en omsætning på op mod 71,5 mia. dollar mod tidligere 70 mia. dollar. Her var der blandt analytikerne ventet 69,8 mia. dollar.

Også indtjeningsprognosen løftes til op mod 26,60 dollar per aktie fra tidligere ventet 26,35 dollar.

Lockheed Martin venter at levere mellem 75 og 110 F35-fly i år.

Investorerne belønner regnskabet ved at sende aktien op med 0,9 pct. forud for åbningen.

.\\˙ MarketWire