Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LVMH skuffer med væksten i andet kvartal - Asien trækker kraftigt ned

24/7 06:34

Den organiske vækst kunne slet ikke følge med forventningerne hos den franske luksuskæde LVMH i andet kvartal, hvor særligt det asiatiske marked var en sten i skoen.

I regionen Asien uden for Japan var den organiske vækst i kvartalet minus 14 pct., mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet et noget mindre fald på 5,6 pct.

Samlet set var det med til at trække væksten ned i 2 pct. i andet kvartal, hvor konsensus blandt analytikerne var 3,5 pct.

Omsætningen hos det franske luksusvareselskab blev i andet kvartal 21,0 mia. euro, mens analytikerne havde ventet 21,4 mia. euro.

I Japan isoleret set var der en stærk udvikling, og det er også samtidig årsagen til den svage vækst i resten af Asien. Ifølge LVMH's finansdirektør, Cécile Cabanis, har de kinesiske kunder nemlig i stor stil købt ind i Japan på grund af den svage yen.

LVMH's amerikanske notering falder med 4,6 pct. efter regnskabet.

.\\˙ MarketWire